Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 3 zumba fitnessel mennyi...

Heti 3 zumba fitnessel mennyi do alatt fogyhatok le? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
ballagasra es nyarra (strand stb. miatt ) szeretnek lefogyni 5 - 10 kg-t most fogom elkezdeni a zumba fitnesst es lehet hogy edzo terembe is fogok jarni. 14 eves lany vagyok a ballagasom juniusban lesz
2011. ápr. 12. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
azt nem írtad,hány centi vagy és hány kiló.de egy 14 éves lánynak nagyon sok a 10 kiló,most fejlődik a szervezeted,ilyenkor TILOS bármiféle fogyókúra. heti 3 alkalom teljesen rendben van,fitten tudod tartani magad,de ahhoz,hogy eredménye is legyen bárminek,a táplálkozást is meg kell változtatni.
2011. ápr. 12. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
162-4 cm vagyok (nem vagyok benne biztos mennyi de sztem 164) es 62-63 kg
2011. ápr. 12. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha elhagyod az édességet és az üdítőket és csak vizet iszol, meg marad ez a heti 3x zumba, kb 2 hónap alatt lemegy 10 kiló, de ne is a kilót nézd, hanem a centiket.
2011. ápr. 12. 22:35
 4/4 A kérdező kommentje:

igaz..mindig vizet iszok (de azert betartom tovabbra is) hat az edesseget is abbahagyom (ma pl nem ettem :DD) z a baj hogy anyukam nagyon jol foz :D de remelem sikerul

koszonom a valaszokat

2011. ápr. 13. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!