Mit készítsek belőle?
Többféle változatot lehet csinálni belőle. Én imádom magában a túrót. Annyit egyél belőle, amennyi jól esek. Kevés benne a szénhidrát.
Én, ha uzsira eszem, akkor teszek egy-két mazsolát és ráreszelek egy kocka étcsokit. Ez inkább akkor van, ha édességekt kivánok. VAcsira eszem, akkor 4gép sonka, egy kis túró, 1paradicsom igy magában.
De olvastam olyant is zöld fűszerekkel izesítik.
Izlések és pofonok. :)
Én imádom a túrót, úgyhogy engem is érdekel kinek milyen ötlete van.
Én nemrég reszeltem a túróba répát és almát, nagyon finom volt!
De szoktam belőle körözöttet csinálni fokhagymával, vagy vöröshagymával és úgy is nagyon finom. Vagy tegnap pl. egy kis erős pistát tettem bele csak simán.
Attól is függ, hogy mit szeretsz, de szerintem a túró nagyon finom, és bármilyen ízvilágot ki lehet hozni belőle.
én így szoktam:
túró- és/vagy joghurt/kefírrel kikeverve gyümölccsel/fahéjjal/mákkal/kókuszreszelékkel/magvakkal-dió,mandula, napraforgó,pisztácia stb/méz/lekvár/kakaó-nem a cukrozott
túró zabpehely-akár kásának is megfőzve és kikeverve a kettő-főleg reggelire
sonka/virsli/sajt, sajtkrém, összekeverve és zöldségek
zöldségek és túró
tojáskrém, körözött
cottage cheese és túró
túró különféle aromákkal-vanília, rum stb
túró étcsoki ráolvasztva-olyan mint a túrórudi
abonett, pufirizsre rákenve
túróskenyér, túróval töltött zsemle (tk)-reggelire
Cottage cheese:
A friss sajtok táborába besorolt szemcsés állagú, a túróra nagyon hasonlító cottage cheese angol eredetű sajt, melyet számos más országban is előáállítanak, más névvel ellátva. A cottage cheese egykoron a szegény emberek eledele volt. Künösen nagy népszerűségnek örvend e sajt Amerikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!