Van két nagy pulyka alsócombom. Mit készítsek belőle?
Mivel a pulyka alsócombja olyan szálkás, én a helyedben ledarálnám. Darálthúsként pedig bárminek felhasználhatod.
A csontjából nagyon finom húslevest tudsz készíteni. A darált húsból, pedig be akartam neked linkelni a karfiolbomba receptjét, de hirtelenjében nem találtam meg azt, amelyiket én készítettem, az valami újságban volt. De az alaprecept szerintem ugyanaz, csak az enyém be van borítva szépen az egész baconnel. De fasírtnak is nagyon finom. Vagy én szoktam ilyen fűszeres darálthúst készíteni, és főtt tésztával tálalni. ( vöröshagyma megpirítva, pirosarany, só, bors, majoranna, kömény, bazsalikom, fokhagyma, esetleg egy kis oreganó, sűrített paradicsom, és szoktam bele tenni egy füstkockát.) De akár káposztát is nyugodtan tölthetsz vele, ha szeretitek. Bár van aki szerint nem jó mert sovány, de én éppen azért szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!