Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta csak egyszer...

Ha naponta csak egyszer eszem, de azt átlagos mennyiséget az fogyást eredményez vagy a testem a lehető legtöbb kalóriát elraktározza a napi egyszeri étkezésből?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 00:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem megsíértődtem csak a nagyképűséged kicsit sok.

Honnan a fészkesből tudod hogy aki 6 után nem eszik aki jojózik? Eleve renegetg család is 6-kor vacsorázik, vagy 6 körül, fél hat, stb. Nem tudom honnan szede azt hogy aki 6 után eszik az nem normális meg jojózik a súlya meg ilyesmi :)

2011. ápr. 12. 16:01
 22/24 anonim ***** válasza:
Jaj,úgy látszik,hogy nem sikerül felfogni...6 után is lehet enni,különben honnan lenne energiád,ha mondjuk éjfélig fent vagy...vagy ha korábban fekszel,akkor az a legtöbb család,akiket említettél...nekik honnan van?De folytasd csak nyugodtan,ne egyél 6 után semmit,nem baj,ha reggelre úgy lemegy a vércukrod,hogy a következményeit,majd csak évek múlva érzed.:)
2011. ápr. 12. 16:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Folytatom és gondolom a többi ember is aki így csinálja. És ez is a normális. Mindenkinek más a szervezet és az igénye. Kinek kalóriára van szüksége kevesebbre, kinek egóból kéne fogynia, utóbbira sajnos nincs diéta.
2011. ápr. 12. 16:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Hű mekkora poén!:D Mi folyik itt?:D
2011. ápr. 12. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!