Egy átlagos Canis lupus familiaris mennyi vizet igényel naponta?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 15:42
1/12 anonim válasza:
Egy átlagos Homo sapiens sapiens ezt nem tudja?
2/12 A kérdező kommentje:
szerinted ha tudnám kérdezném okos gyerek?
2011. jún. 18. 16:02
3/12 anonim válasza:
Okos gyerek: aki így hívja a kutyát, annál bármi előfordulhat...
A kutya előtt pedig mindig legyen víz. Ez alap.
4/12 A kérdező kommentje:
miért te hogy hívod???
2011. jún. 18. 16:11
5/12 anonim válasza:
Értelmezd a mondatot. El van benne rejtve jó alaposan, hogy ne vedd észre.
6/12 A kérdező kommentje:
észrevettem csak egyszerüen nem értem hogy miért ez a legnagyobb problémád hogy én így hívom a kutyát??
2011. jún. 18. 16:16
7/12 anonim válasza:
1)nem ez a neve. 2) hülyeségeket beszélsz. 3)válaszoltam a kérdésedre. 4) kamukérdés, további szép napot.
Quondam, dum aliquid nihil negotii habuit...
8/12 anonim válasza:
Most ettől menőbbnek érzed magad? Hogy leírtad a kutya latin nevét? Közlöm: nem sikerült.
Amúgy a KUTYA (látod, jól kiemelem, mert rendes vagyok, hogy ezúttal még te is észrevedd) előtt mindig lennie kell víznek, azt hiszem, te sem örülnél, ha meghatározott időközönként kapnál vizet.
9/12 panettone válasza:
mintha a napi minimum 0,5 dl/ttkg lenne amit meg kell innia. De a jó az ha minidg van előtte bőségesen tiszta friss víz.
De ha nem jól tudom majd kijavítanak.
10/12 anonim válasza:
A kutya latinul nem canis lupus familiaris hanem csak canis familiaris. A farkas meg canis lupus ugyanis a kutya félék családjába tartoznak ami latinul canidae
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!