Mennyit tápot eszik naponta egy átlagos felnőtt amerikai staffordshie? (és pontosan meddig kölyök, illetve mikortól felnőtt? )
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 12:54
1/3 anonim válasza:
Testsúly szerint megtalálod a táp csomagolásán.Jó tápokból kevesebb kell,tréből sok,a mennyiség minden tápnál más.
2/3 anonim válasza:
A táp minőségétől függ és attól, hogy mennyit mozog. Az én kutyám bullterrier és ő naponta 2x 200 gramm pro plan tápot kap, ami néha még sok is neki. 10 hónapos koráig számít kölyöknek utána növendék, majd 1,5 éves korától felnőtt. Szerintem viszont nem lehet így kategorizálni, hogy mikortól felnőtt. Az én kutyám 11 hónapos, de még mindig kölyök, legalább is a viselkedése alapján.
3/3 anonim válasza:
Táplálék szempontjából a kölyök táp max. 1-1,5 éves korig ajánlott, utána lehet már felnőttet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!