Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagytok annyira a...

Miért vagytok annyira a gyümölcsjoghurt ellen?

Figyelt kérdés

Én minden este az eszem, mellette reggelire egy kiflit felvágottal, ebédet, ami van, de fél adagot, mint eddig. És fogyok. Bár én nem olyan vészes komolyan művelem, de jó lenne, ha egy 3kilo lemenne. Tudom tele van cukorral stb... De nem azon fog múlni. Egyik nap összehasonlítottam egy natúr joghurtot egy gyümölcsössel, és a natúrban több cukor van, vagy kb ugyanannyi, nem akarok hazudni.(nem sokkal, de több). (???) Igaz, hozzá kell tennem, a gyümölcsös az Jogobella volt, a natúr meg Aktívia.

Szerintem nem szabad olyan görcsösen megvonnunk magunktól a finomat, pláne, ha időnk engedi, és mozgunk, sportolunk. Én személy szerint nem tudom megenni a natúr joghurtot, még gyümölccsel sem, valami borzalmas rossz:S a kefirről nem is beszélve, meg a túróról magában.

24N

2011. ápr. 11. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
miért szerinted hidegben az alma két perc alatt megrohad? XD
2011. ápr. 11. 20:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Március 23.-án lejárt danone málnás joghurtot ma dobtam ki,szőrös volt a teteje.Úgyhogy nem áll el fél évig!
2011. ápr. 11. 20:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk csak vannak ezek a megszállott biomániások is itt .:D
2011. ápr. 11. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:

a lejáratos témához annyit szeretnék hozzátenni, hogy pl. az angol termékekre azt írják, hogy "best before" azaz "a LEGJOBB ezelőtt" (az időpont előtt). nálunk meg azt, hogy azután rossz. van különbség. vannak olyan cuccok, amik tovább is jók, bár azért nem egy fél évig, az igaz. :D

nekem egy hete lejárt joghurtok is kezdenek zölden éledezni, szóval az én joghurtom tényleg lejár. :)

2011. ápr. 11. 21:41
 15/19 A kérdező kommentje:
lényeg a lényeg, én biztos nem fogok megijedni egy gyümölcsös joghurttól, és a cukortartalmától, mi egyébtől. Anyu is rengeteg gyümis joghurtot evett a fogyókúrája alatt, és elérte a kitűzött célt, 10kg-t:)
2011. ápr. 11. 22:08
 16/19 A kérdező kommentje:
és köszönöm a válaszokat!:)
2011. ápr. 11. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon eszek mostanában már, ha eszek is, akkor napközben (kcal-t számolok egyébként... áh, inkább számolgatok xD)

De az Aktiviának van 1-2 íze, ami ellenállhatatlan (aloeverás, mézes, diós, ezeket nagyon szeretem:-) de tényleg ha épp nem kapok valakitől ilyet, nem szoktam venni magamnak.)

2011. ápr. 11. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
az aloe verás activia megszűnt. :( a barackossal együtt. a kedvencem volt. valami krémes új ízek jöttek, de ami a krémes szóval kezdődik, nem kell.
2011. ápr. 11. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:

hát...ahogy és amiből a mai ételek készülnek...nem olyan rossz egy gyümölcsjoghurt...bár én nem vagyok oda érte...sőt...viszont találtam egyet, ami elvileg vmi háziféle...és király...

mindenben van már lókaki...még a viz is tele van minden hülyeséggel..a levegő is..szóval...nem hiszem, hogy a többi kajához képest olyan rossz lenne ez a gyümijoghurt...ha szereti az ember egye:):):)

2011. ápr. 15. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!