Miért vagytok annyira a gyümölcsjoghurt ellen?
Én minden este az eszem, mellette reggelire egy kiflit felvágottal, ebédet, ami van, de fél adagot, mint eddig. És fogyok. Bár én nem olyan vészes komolyan művelem, de jó lenne, ha egy 3kilo lemenne. Tudom tele van cukorral stb... De nem azon fog múlni. Egyik nap összehasonlítottam egy natúr joghurtot egy gyümölcsössel, és a natúrban több cukor van, vagy kb ugyanannyi, nem akarok hazudni.(nem sokkal, de több). (???) Igaz, hozzá kell tennem, a gyümölcsös az Jogobella volt, a natúr meg Aktívia.
Szerintem nem szabad olyan görcsösen megvonnunk magunktól a finomat, pláne, ha időnk engedi, és mozgunk, sportolunk. Én személy szerint nem tudom megenni a natúr joghurtot, még gyümölccsel sem, valami borzalmas rossz:S a kefirről nem is beszélve, meg a túróról magában.
24N
a lejáratos témához annyit szeretnék hozzátenni, hogy pl. az angol termékekre azt írják, hogy "best before" azaz "a LEGJOBB ezelőtt" (az időpont előtt). nálunk meg azt, hogy azután rossz. van különbség. vannak olyan cuccok, amik tovább is jók, bár azért nem egy fél évig, az igaz. :D
nekem egy hete lejárt joghurtok is kezdenek zölden éledezni, szóval az én joghurtom tényleg lejár. :)
Én nem nagyon eszek mostanában már, ha eszek is, akkor napközben (kcal-t számolok egyébként... áh, inkább számolgatok xD)
De az Aktiviának van 1-2 íze, ami ellenállhatatlan (aloeverás, mézes, diós, ezeket nagyon szeretem:-) de tényleg ha épp nem kapok valakitől ilyet, nem szoktam venni magamnak.)
hát...ahogy és amiből a mai ételek készülnek...nem olyan rossz egy gyümölcsjoghurt...bár én nem vagyok oda érte...sőt...viszont találtam egyet, ami elvileg vmi háziféle...és király...
mindenben van már lókaki...még a viz is tele van minden hülyeséggel..a levegő is..szóval...nem hiszem, hogy a többi kajához képest olyan rossz lenne ez a gyümijoghurt...ha szereti az ember egye:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!