Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagytok annyira a...

Miért vagytok annyira a gyümölcsjoghurt ellen?

Figyelt kérdés

Én minden este az eszem, mellette reggelire egy kiflit felvágottal, ebédet, ami van, de fél adagot, mint eddig. És fogyok. Bár én nem olyan vészes komolyan művelem, de jó lenne, ha egy 3kilo lemenne. Tudom tele van cukorral stb... De nem azon fog múlni. Egyik nap összehasonlítottam egy natúr joghurtot egy gyümölcsössel, és a natúrban több cukor van, vagy kb ugyanannyi, nem akarok hazudni.(nem sokkal, de több). (???) Igaz, hozzá kell tennem, a gyümölcsös az Jogobella volt, a natúr meg Aktívia.

Szerintem nem szabad olyan görcsösen megvonnunk magunktól a finomat, pláne, ha időnk engedi, és mozgunk, sportolunk. Én személy szerint nem tudom megenni a natúr joghurtot, még gyümölccsel sem, valami borzalmas rossz:S a kefirről nem is beszélve, meg a túróról magában.

24N

2011. ápr. 11. 19:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

hát nem tudom én imádom, magában joghurt, túró, kefír nyammmiii:)

de amúgy nem csak a cukor a gond hanem az a sok fölösleges ízfokózó, szinezék

fahéj, méz, pörkölt dió, mogyoró, citromlé, gyümölcsök összevágva, lekvár, ezekkel is kipróbálhatod nagyon finomak

2011. ápr. 11. 19:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyet értek, én sem tudom megenni a natúr joghurtot, szerintem behánynék tőle. A gyümölcsöst viszont meg tudom, meg is eszek minden nap egy kis pohárral, és enne ellenére tudok fogyni, méghozzá futással és biciklizéssel.
2011. ápr. 11. 19:26
 3/19 A kérdező kommentje:

köszi első:) de már sokféleképp kipróbáltam, hátha, és akkor mondtam azt, hogy aaaaa francokat azt, nem fogom magamtól még a finom gyümölcsjoghurtot is megvonni. Mint írtam nem ezen fog állni, vagy bukni a dolog. Még mindig jobb, hogy megeszek este egy gyümis joghurtot, vagy ha egy pizzát ennék...:) És én meg mellette kondizok, futok.

Második neked is köszi:)

2011. ápr. 11. 19:33
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

barackos Jogobella, nyáámiii! :D

a natúrt én is utálom, ha meg megpakolom mindennel, akkor kb ugyanott tartok, mint sima gyümölcsöset ennék. 1-2t szoktam enni naponta, ez az egyetlen, amiben eltérek az diétás főcsapástól, és nem érdekelnek a színezékek, meg ami még benne lehet, az emberek többsége sokkal több károsat eszik, igen, sokkal rosszabb dolgokat is ehetnénk.. és amúgy fogyok mellette. :)

2011. ápr. 11. 19:43
 5/19 anonim ***** válasza:
39%
lehet nem hízlal annyira, mint a pizza, de semmivel sem egészségesebb... nálunk lejárat után volt fél évig egy danon joghurt, és semmi baja nem volt...
2011. ápr. 11. 19:48
 6/19 A kérdező kommentje:
semmivel sem egészségesebb? Uh, inkább ne írtál volna semmit:D bocsi, de ez....
2011. ápr. 11. 19:51
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Mi az hogy semmivel sem egészségesebb?

Komolyan mondom, néhány ember agyát már komolyan átmosták.

Nyilván egészségesebb ha az otthon termesztett "bio" cuccból csináljuk a joghurtot, de könyörgök, nem ciánt kevernek a bolti joghurtba!

2011. ápr. 11. 19:54
 8/19 anonim ***** válasza:
59%
szerintetek egészséges az ha fél év alatt nem rohad meg egy joghurt? :/
2011. ápr. 11. 20:01
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

19:48, 20:01 vagyok

amugy én is szeretem és megeszem a joghurtokat :D

2011. ápr. 11. 20:03
 10/19 A kérdező kommentje:
nagyon helyes :D
2011. ápr. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!