Hogyan tartsam meg a súlyom?
Reggelizz mint egy király! Ha szeretsz enni reggel tömd tele magad a kedvenceiddel.
A vacsora meg ne legyen fél 6 után és akkoris csak egy szenyót egyél vagy joghurtot vagy párolt zöldséget hússal.:)
Igyál sokat!
Nos, a legegyszerűbb ha egyszerűen iszol egy korty vizet valahányszor enni szeretnél. :) Ez nálam, főleg nyáron bevállik. Este ihatsz tejet is, természetesen nem extra zsirosat. Én így szoktattam le magam az esti nasikról.
Ezenkívül minden evés után mossál fogat. :D Egy idő után már csak arra gondolsz, jaj, inkább nem eszem újra, mert újra fogat kell mosnom. :)
Használj cukormentes cukorkát, az jobb mint a rágó, mert bár van valami ami lefoglalja a nyelvedet, mégse rágsz. :)
Nekem ezek beváltak. Természetesen, az akaraterődre is nagy szükséged lesz. :)
Két lábon állva a legegyszerűbb megtartanod a súlyod :)
A viccet félre téve, az a lényeg hogy válogasd meg, hogy MIT és MIKOR eszel. Természetesen a mozgás maradjon :)
Tűzz ki egy célt, esetleg meséld be magadnak, ha "xy"-t megteszek, akkor "yx" lesz a jutalmam és ezért érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!