Bébiétel diéta, hogyan kell "használni", mire jó?
Figyelt kérdés
Olvastam sok érvet mellette, meg ellenne is, melyik az igaz?
És hogyan kell alkalmazni?
2009. márc. 1. 18:21
1/2 anonim válasza:
ha arra a diétára gondolsz, amire én, akkor a lényeg annyi, h CSAK bébiételt szabad enni. semmi mást. a viasaton ment régebben hétvégén egy műsor, amiben a csaj mindeféle "divat fogyókúrákat" próbált ki. ez is köztük volt, az elég egyoldalú táplálkozás miatt fogyott 1-2kgot, de az emésztésének és a közérzetének se tett jót. meg hát 2 nap után hányi tudott vna a bébiételtől. Nem javaslom, h kipróbáld, inkább táplálkozz egészségesen.
2/2 anonim válasza:
Szia!Azt olvastam több helyen h 2 főétkezés helyett kell bébiételt enni.Szerintem biztos hatásos,mivel nagyon kevés kalória van egy 4honapos picinek az ételében,és ha azt nézed akkor olyan mintha már vki megrágta volna helyetted,szóval a szervezetednek emésztenie se kell,és még se vagy tőle éhes.Ja és nagyon sok választék van,én épp most ettem egy sütőtökpüréset és naon fini volt! :)Nyammm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!