Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha alig fogyok, akkor csökkent...

Ha alig fogyok, akkor csökkentsem az adagokat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 16:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Szerintem még mindig jobb a füstli a tésztánál...

De pont emiatt az undorító stílusod miatt nem szeretnék tőled választ kapni. Pont olyan vagy, mint régen egy leppurd nevű válaszoló.. Remélem téged is hamar kitiltanak. Én jelentem minden válaszodat.

2011. ápr. 8. 16:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
hiába kockás a hasad, ha bunkó vagy!
2011. ápr. 8. 16:55
 13/20 A kérdező kommentje:

Heti kb 5x eszek csirkemellet ebédre. Írtam, hogyha nincs ebédre hús, akkor eszek füstlit.

Naponta biciklizek 40 percet

2011. ápr. 8. 16:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Figyi, a füstli árából vegyél inkább csirkét Sokkal finomabb és tudod hogy miből van. A virsli az egy szemét.

A tészta sem tiltólista 2hétben egyszer belefér. és igen a mozgás is fontos. Ilyen súlynál a gyaloglást ajánlom.

2011. ápr. 8. 16:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy szobabiciklizek, és mint írtam napi 40 percet, a pulzusom a "zsírégető tartományban". Gyorsan tekerek, kis ellenállással.
2011. ápr. 8. 16:58
 16/20 A kérdező kommentje:
1000%, hogy nem fogok enni a tésztából.. :( Rengeteg ch van benne...
2011. ápr. 8. 16:58
 17/20 anonim ***** válasza:

pajzsmirigy betegség nincs háttérben.

Ha ezeket csinálod, akkor fél év alatt minimum 20kg kellettél volna megszabulni.

2011. ápr. 8. 16:59
 18/20 A kérdező kommentje:

Kb fél hónapja voltam vérvételen, semmi bajom nincs.

Amúgy régen se ettem olyan húdesokat, csak napi 3 szendvicsben nem kevés szénhidrát van... Főleg, hogy vacsira ettem 2-t.

2011. ápr. 8. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:

17.12 ne légy butuska. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy mindenkivel így kommunikálok a mindennapokban???? Azokkal szoktam csak, akik ezt érdemlik. Akik lusták tanulni, lusták mozogni, lusták megérteni amit az adott témában a náluk jártasabb mond. Gondolom ha szívrohammal kerülnél a kórházba, és a téged megmentő orvosnak nem tetszene a stílusa, nem pattannál fel, és kérnéd ki magadnak, hogy hogy beszél veled :) Itt ugyanez van... a lényeget nem akarod látni, hogy meg kéne tanulnod táplálkozni. A füstli sz@r és kész, mindegy, hogy mit gondolsz róla. A gravitációról is filozofálgathatsz, meg nem kell hinni benne, attól még szétloccsansz 10 emelet magasból.

A táplálkozás is ilyen. Anyagcsere sebesség, glikémiás index, aerob mozgás, kardio mozgás, zsírégető tartomány, fehérje-szénhidrát-zsír szükséglet, vitaminszükséglet, katabolikus állapot, vízháztartás, anaerob edzés, összetett és egyszerű szénhidrátok, telített és tellítettlen zsírsavak...

Ez a minimum amikkel tisztában kéne lenni ahhoz, hogy valaha is sikeresen lefogyj.

Az, hogy a hasam kockás, az nem dicsekvés, de most leírom, hogy értsd. Azért írtam, mert a lényeg, hogy én tudok táplálkozni. Te nem tudsz. Lehet, hogy a stílusom nem tetszik, de soha nem írtam ide hülyeségeket. Míg mások nagyon nyájasak "jaj szia, de ügyi vagy, jaj de jó" és közben meg azt mondják, hogy tekerd magad folpackba, meg ne egyél 6 után, koplalj, szedj tablettákat, igyál almaecetet, tarts léböjt kúrát, és hasonló idiótaságok.

Hallgass rájuk, mert ők kedvesek! Állítólag Joseph Mengele is az volt, és a pedofilok és szépen mosolyognak minden kisgyerekre... hajrá!

2011. ápr. 8. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kell itt megsértődni azon, hogy milyen stílusban válaszolnak. Te tetted fel a kérdésedet egy nyilvános fórumon, az a minimum, hogy számíthatsz arra, hogy nem a neked tetsző (hangnemű) választ kapsz majd.

Másrészt a kérdésed rossz.Nincs rá jó válasz, nem lehet rá válaszolni. 118 kilóról lefogytál 106-ra. 6 hónap alatt. Nem rossz eredmény, de nem is egetrengető. Megfelelően csinálva a te túlsúlyodat figyelmbe véve fél év alatt 35-40 kiló leadása lehetséges. 12 hónap után 65 kg testsúly garantálható, professzionális segítség igénybevételével.

szóval, mindenképpen érzek hibákat a módszeredben. De ahhoz, hogy ezt feltérképezd, nem elég egy egymondatos kérdés itt. Ilyen kérdésre felelőségteljes profi nem válaszol, mert nem lehet rá válaszolni.

Kérd hozzáértő szakember segítségét.

2011. ápr. 8. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!