Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha alig fogyok, akkor csökkent...

Ha alig fogyok, akkor csökkentsem az adagokat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 16:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
a szénhidrátot csökkentsd és fehérjét növeld.
2011. ápr. 8. 16:38
 2/20 anonim ***** válasza:
66%

Ha rossz a kocsim mi a baja?

Basszus nem tudunk semmit, ki vagy, mi vagy, mit eszel stb.

Hogyan válaszoljunk? :S

2011. ápr. 8. 16:39
 3/20 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem tudom már hova csökkenteni a szénhidrátbevitelt, az agyam így is alig működik már, fejben számolni nem is tudok.. Régebben sose voltak ilyen gondjaim..

Reggel eszek kb 70 g GLYX kenyeret + cs.mellsonka + sali

Ebédre általában valami hús, ha nem, akkor főzök kb 3 db füstli virslit + sali

Uzsonna 1 alma vagy 4-5 szem eper, vagy ilyesmik

Vacsi 250 g túró vagy rántotta

2011. ápr. 8. 16:40
 4/20 A kérdező kommentje:
69%-os, bocsi, de tőled nem szeretnék válaszokat kapni - más kérdésekben való megnyilvánulásaid alapján..
2011. ápr. 8. 16:41
 5/20 anonim ***** válasza:
És hány cm és hány kiló vagy? Mióta fogyózól milyen sikerrel. Én inkább keveslem az adagjaidat. Én még mindenképp egy étkezést beiktatnék, ami leginkább alma vagy valami gyümölcs lenne.
2011. ápr. 8. 16:45
 6/20 A kérdező kommentje:

160 cm és 106 kg vagyok.

Fél éve váltottam életmódot, 118-ról indultam. Amikor próbaképpen csökkentettem az adagokat, akkor lement 1 hét alatt 1 kg is, csak kb életkedvem sem volt...

2011. ápr. 8. 16:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Délelőtt nem tudok gyümölcsöt enni a suliban..
2011. ápr. 8. 16:47
 8/20 anonim ***** válasza:
Jól van, nem adok tanácsot, bár nekem kockás a hasam, és lefogyasztottam már pár embert. :) Minden esetre, gratulálok a tojásrántottához vacsikára, a pár szem eperhez, mint étkezés, és a füstli is nagyon jó választás!!!
2011. ápr. 8. 16:52
 9/20 anonim ***** válasza:

én ugy látom, hogy nekem nem csökkentened kell az adagokat hanem növelni. És minőségibb kajákat kellene enned, mint pl a füstli. Helyette simán ehetnél csirkemellet. Nagyon jó fehérje forrás és kevés benne a ch. És ehhez mehetne a sali. Sőt én még uzsonnára is ajánlanám és Estére pedig mehet a túró. Abból is ehetnél amit anyukád főz, de kevesebbet.

A folyadékbevitel is nagyon fontos. Viz vagy zöld tea legyen. De cukor nélkül

2011. ápr. 8. 16:53
 10/20 bix ***** válasza:

próbáltad pl a mozgást? mert pl pont azt nem írtad bele az egészbe, hogy mit sportolsz... ha nem mozogsz semmit... akkor megvan az ok és a miért. ha mozogsz azért tudni kéne hogy mit, milyen intenzitással, és milyen gyakran.

ha semmit akkor futás eleve kizárva nálad, amíg 30+ kilón vagy addig ne, szétszeded az izületeid. nagyon max gyorsabb séta, de szobabicikli pl neked jó lenne. intervallumos tekeréssel simán megdobhatod a fogyást, bemelegítés, aztán 1 perc tekerés, 30mp ami a csövön kifér. ezt váltogatod legalább egy fél órán keresztül és csodákra képes.

2011. ápr. 8. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!