Ha alig fogyok, akkor csökkentsem az adagokat?
Ha rossz a kocsim mi a baja?
Basszus nem tudunk semmit, ki vagy, mi vagy, mit eszel stb.
Hogyan válaszoljunk? :S
Konkrétan nem tudom már hova csökkenteni a szénhidrátbevitelt, az agyam így is alig működik már, fejben számolni nem is tudok.. Régebben sose voltak ilyen gondjaim..
Reggel eszek kb 70 g GLYX kenyeret + cs.mellsonka + sali
Ebédre általában valami hús, ha nem, akkor főzök kb 3 db füstli virslit + sali
Uzsonna 1 alma vagy 4-5 szem eper, vagy ilyesmik
Vacsi 250 g túró vagy rántotta
160 cm és 106 kg vagyok.
Fél éve váltottam életmódot, 118-ról indultam. Amikor próbaképpen csökkentettem az adagokat, akkor lement 1 hét alatt 1 kg is, csak kb életkedvem sem volt...
én ugy látom, hogy nekem nem csökkentened kell az adagokat hanem növelni. És minőségibb kajákat kellene enned, mint pl a füstli. Helyette simán ehetnél csirkemellet. Nagyon jó fehérje forrás és kevés benne a ch. És ehhez mehetne a sali. Sőt én még uzsonnára is ajánlanám és Estére pedig mehet a túró. Abból is ehetnél amit anyukád főz, de kevesebbet.
A folyadékbevitel is nagyon fontos. Viz vagy zöld tea legyen. De cukor nélkül
próbáltad pl a mozgást? mert pl pont azt nem írtad bele az egészbe, hogy mit sportolsz... ha nem mozogsz semmit... akkor megvan az ok és a miért. ha mozogsz azért tudni kéne hogy mit, milyen intenzitással, és milyen gyakran.
ha semmit akkor futás eleve kizárva nálad, amíg 30+ kilón vagy addig ne, szétszeded az izületeid. nagyon max gyorsabb séta, de szobabicikli pl neked jó lenne. intervallumos tekeréssel simán megdobhatod a fogyást, bemelegítés, aztán 1 perc tekerés, 30mp ami a csövön kifér. ezt váltogatod legalább egy fél órán keresztül és csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!