Zöld teát hogyan ízesítitek?
Figyelt kérdés
Zöld teát hogyan ízesítitek hogy "ihatóbb legyen". nekem szörnyen keserű.. csak citromot merek beletenni és azzal ízesítem mert a cukor a méz és az édesítők azt olvastam tiltólistán vannak.2011. ápr. 8. 11:22
1/9 anonim válasza:
én pl. semmivel sem izesítem.
TE milyen zöld teát iszol?
2/9 anonim válasza:
Én sem ízesítem. Ha keserű lett, akkor lehet hogy túl sok teafüvet tettél bele, vagy nem megfelelően készítetted el. kb. 70 fokos vízzel kell leönteni (ezt azt jelenti, hogy a felforralt vized hagyod visszahűlni kb. 10 percig), és kb. 2-3 percig kell csak áztatni.
3/9 A kérdező kommentje:
Naturland Zöld Tea
2011. ápr. 8. 11:38
4/9 anonim válasza:
Én is olyant iszok! :))
Első válaszoló voltam. AMugy szerintem mikor még meleg tea ugy sokkal finomabb.
5/9 anonim válasza:
először nekem is mindig keserű lett, de meg lehet szokni, e néha belefacsarok egy fél citromot, az nyárra tök jó
6/9 anonim válasza:
Ha igazi minőségi teát veszel (nem előre filterezettet, hanem teaházakban kimérve kaphatót) annak egészen más íze van.
Pl. ajánlanék egy ginsenges zöld oolong teát, az kimondottan édes minden ízesítés nélkül is!
7/9 anonim válasza:
Amióta megtudtam, hogy csak kevés teafű kell bele és max 3-4 percig ázhat, azóta semmivel sem, magában nagyon finom. Előtte nekem is mindig keserű lett, édesítőszert tettem bele.
8/9 anonim válasza:
Az édesítő miért lenne tiltólistás? Hízlalni egyáltalán nem hízlal. Az meg hogy méreganyag van benne,de szerintem ez sem úgy van ahogy gondolják...naponta pár csepp semmit sem árt!!
9/9 anonim válasza:
Citromot rakok bele + édesítőt.
És szerintem tök finom így, én is naturlandosat iszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!