Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöld teát hogyan ízesítitek?

Zöld teát hogyan ízesítitek?

Figyelt kérdés
Zöld teát hogyan ízesítitek hogy "ihatóbb legyen". nekem szörnyen keserű.. csak citromot merek beletenni és azzal ízesítem mert a cukor a méz és az édesítők azt olvastam tiltólistán vannak.
2011. ápr. 8. 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:

én pl. semmivel sem izesítem.

TE milyen zöld teát iszol?

2011. ápr. 8. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sem ízesítem. Ha keserű lett, akkor lehet hogy túl sok teafüvet tettél bele, vagy nem megfelelően készítetted el. kb. 70 fokos vízzel kell leönteni (ezt azt jelenti, hogy a felforralt vized hagyod visszahűlni kb. 10 percig), és kb. 2-3 percig kell csak áztatni.
2011. ápr. 8. 11:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Naturland Zöld Tea
2011. ápr. 8. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is olyant iszok! :))

Első válaszoló voltam. AMugy szerintem mikor még meleg tea ugy sokkal finomabb.

2011. ápr. 8. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
először nekem is mindig keserű lett, de meg lehet szokni, e néha belefacsarok egy fél citromot, az nyárra tök jó
2011. ápr. 8. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha igazi minőségi teát veszel (nem előre filterezettet, hanem teaházakban kimérve kaphatót) annak egészen más íze van.

Pl. ajánlanék egy ginsenges zöld oolong teát, az kimondottan édes minden ízesítés nélkül is!

2011. ápr. 8. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Amióta megtudtam, hogy csak kevés teafű kell bele és max 3-4 percig ázhat, azóta semmivel sem, magában nagyon finom. Előtte nekem is mindig keserű lett, édesítőszert tettem bele.
2011. ápr. 8. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Az édesítő miért lenne tiltólistás? Hízlalni egyáltalán nem hízlal. Az meg hogy méreganyag van benne,de szerintem ez sem úgy van ahogy gondolják...naponta pár csepp semmit sem árt!!
2011. ápr. 8. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Citromot rakok bele + édesítőt.

És szerintem tök finom így, én is naturlandosat iszom

2011. ápr. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!