Miért van az, hogy egyre kevesebbet eszem (kb 2-3 kg-t akarnék csak fogyni), és nem fogyok, hanem egyre csak hízok? :S Hogy tudnám megváltoztatni?
Az a baj, hogy ezek szerint te elkezdtél koplalni, ami csak lelassította az anyagcserédet, és tartalékolásra ösztönzi a testedet. Okosabban tetted volna, ha intenzíven elkezdesz sportolni a 2-3 kiló leadásához.
Normálisan kenne étkezned, és amellett kijárni futni hetente 3-4-szer.
Szerinted a gyümölcsben lévő gyüm. cukor hízlal jobban, vagy egy szelet csirkemell salátával? És melyikkel laksz jól?
Azt már leírták előttem, hogy anyagcsere meg koplalás.
Én annyit tennék hozzá, hogy most már a normális a kajától is hízni fogsz, mert tönkrevágtad a szervezetedet. Kénytelen leszel megvárni, míg normalizálódik a helyzet (pár kg szépen fel fog jönni), és utána kezdheted a fogyást normális módon.
Vagyis koplalsz. A zöldség és gyümölcs nem étel, fehérjét pedig minden nap legalább testtömeg-kilogrammnak megfelelő grammnyit kéne megenni, nem csak akkor, amikor belefér. A normális, minőségi szénhidrát (pl. teljes kiőrlésű kenyér) sem hiányozhat az étrendedből. És mi az a kalória-limit, amit felállítottál magadnak? Mert fogadok, az is elég kevés, ha főleg csak zöldség és gyümölcs fér bele.
Ezzel szemben áll az a tény, hogy 3.5 kg gyümölcs pedig egyenesen hízókúra, rengeteg az a cukormennyiség. Úgyhogy nem is nagyon értem a koncepciót, nem tudnád leírni, hogy kb. mit és mennyit eszel egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!