Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Bulímia?

Mit tegyek? Bulímia?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok 164 cm 67 kiló.Az elmúlt fél évben 5 kilót híztam a stressztől.Már 5 éve próbálok lefogyni de sose megy,és arra jutottam hogy bármi áron de le akarok fogyni.Ezért elkezdtem magam hánytatni.Most is megettem egy pizzát és rohantam a fürdőbe hányni de nem sikerült,és most nagyon lelkiismeret furdalásom van.Nem tudom mit csináljak.Röpire is járok de ettől nem lesz jobb.Nagyon leszeretnék fogyni de ha streszelek vagy valami bajom van egyből eszem utána meg hányok.Mit csináljak?
2011. ápr. 6. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
kérd ki egy dietetikus tanácsát, kérd meg hogy állítson neked össze egy étrendet!
2011. ápr. 6. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
És menj pszichomókushoz, mert ez bulimia ezerrel. :S
2011. ápr. 6. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:

5 éve próbálsz lefogyni? Ne beszélj ostobaságokat.

Az első és legfontosabb:ennyi idősen ne is gondolkodj olyanon,hogy lefogyj.A szervezeted átáll,most fejlődsz,ilyenkor ezzel nem lehet játszani.

Amit javasolni tudok:első körben menj el egy pszichológushoz.Nem normális,hogy valaki eszik,és utána meg akar szabadulni az ételtől meg lelkiismeret-furdalást érez.

Azt gondolom,ahhoz még fiatal vagy,hogy fogyókúrákba kezdj,főleg azért,mert nem vagy kórosan elhízva.Ahhoz viszont elég idős vagy,hogy legyen annyi eszed,hogy odafigyelj magadra. Ülj le édesanyáddal,beszéld meg vele,hogy a segítségével kicsit jobb étrendet alakítsatok ki,ha van lehetőség. És este 8-kor nem pizzát kell enni,hanem el kell menni mozogni,vagy otthon hallgass zenét,és táncolj minden nap egy órát. Az édességet,a gyorséttermi szenny kaját ki kell zárni az életedből.

Egyébként megjegyzem,hogy ezzel a módszerrel,amin gondolkodsz,nem fogsz lefogyni. Attól sem,ha siránkozol.

Ha minden áron le akarsz fogyni,először az agyadban kell rendet raknod,elfogadnod a helyzetet,és persze beszélni valakivel erről. A többi meg már csak rajtad múlik,hogy mit teszel meg érte.De meghánytatni magad színtiszta gyengeség,amellett,hogy egy idióta,tényleg ostoba dolog.

Hajrá... nem 200 kiló vagy, nyárig,ha összeszeded magad,olyan csaj leszel,hogy sokkot kapnak a pasik.

2011. ápr. 6. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
5 éve? maradj már,az ember nem 10 évesen akar lefogyni,ott már rég nagyon nagy baj van...menj pszichológushoz,mert hülyeséget csinálsz és ez veszélyes!
2011. ápr. 6. 20:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Jó,de ha máshogy nem tudok lefogyni?? Elkezdem csinálom egy hétig és megint eszek.
2011. ápr. 6. 20:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Anyuval nem lehet beszélni.Most is kimentem nézi a tévét.Megkérdeztem hogy,hogy fogyjak le,mit csináljak, ilyet szól "akarat kérdése"Ja kösz kivagyok segítve..
2011. ápr. 6. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Neked nem is lenne szabad most fogyizni, mert fejlõdõ korban vagy. Este meg ne egyél pizzàt, egyél helyette, joghurtot, gyümölcsöt.

Nagyon megjàrhatod a hànytatàssal. Ugy nem fogsz fogyni, mert abban bizol, ha megeszed a kajàt ugyis kihànyod. Az egészségedet igy teljesen tönkreteszed. Az a 4 - 6 kg sulyfelesleg sok mozgàssal kell leugràlnod.

Elég baj, hogy anyukàd igy àll a dolgaidhoz!

2011. ápr. 6. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzà, most fogd magadat és menj fuss egy kört. Vagy tegyél fel zenét, tornàzzàl, tàncoljàl. Majd meglàtod hamar lefog menni az a néhàny plusz, de neked most, mint irtam nem is lenne szabad.
2011. ápr. 6. 21:02
 9/10 anonim válasza:

Valóban akarat kérdése! Jah és csak szólok, hogy a kaja lebontása már szádban elkezdődik ugye a nyáladdal...Szóval sokra mész azzal, ha kihányod...Elfognak a fogaid rohadni a gyomorsavtól, a körmeid befognak sárgulni, letöredeznek, ha nem jutsz elég vitaminhoz akkor a hajad is elkezdhet hullani...Ezt akarod? Erősödj meg.Tanulj.És ne nézz ilyen hülye Disney sorozatokat...Vagy más hülyeséget...Ne meséld be magadnak, h nem vagy elég jó!Baromság...Kicsiket egyél.Annyi kaját amennyi az öklöd!Napi 5x.Sok gyümölcs, zöldség.Nem fogsz jól lakni, de összefog szűkülni a gyomrod és később ez a mennyiség már bőven elég lesz! zöldtea,Citromos víz.Nagyon sok sima víz. Ha megkívánsz egy csokit vagy pizzát akkor egyél!De ne vidd túlzásba!Vagy ha mégis akkor dolgozd le.Rajtad múlik.Ne sajnáltasd magad...nem fogsz előrébb jutni az életben ezzel.

Én már kinőttem ebből a tini kórból nekem is nehéz volt, de túltettem magam rajta. 19/L

2011. ápr. 6. 22:29
 10/10 anonim válasza:
Szia Én is 15 éves vagyok,és ma egy pizza után kezdtem el hánytatni magam.Kérlek irj nekem privat e-mail,vagy irj a t_tami48@yahoo.com cimre
2011. máj. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!