Ez màr Bulimia?
Figyelt kérdés
még csak 13 vagyok 160cm 56kgés kovérnek làtom magam. Egész nap fogyokuràs lapokat nézegetek és mindig elhatàrozom hogy nem fogok enni, de mindig ugydontok hog mégsem vagyok kovér ezért csak zabàlok addig amig rosszul nem leszek és utàna persze azt kivànom bàrcsak kihànyhatnàm!! hogy lehetne ezen segiteni?2010. szept. 4. 16:04
1/7 anonim 

válasza:

Nem azért mondom, de tényleg nem vagy egy nádszál, bár ehhez kép is kellene. Egyébként meg eszedbe ne jusson hánytatni magad, inkább egyél egészségesen és mozogj.
2/7 anonim 

válasza:

Ilyen súllyal nem hiszem, hogy kövér vagy, küldj egy képet magadról és megmondom :)
3/7 anonim 

válasza:

Ez még nem bulimia, akkor lenne, ha tényleg meg is hánytatnád magad, de eszedbe ne jusson!!! Pont jó a súlyod, ne foglalkozz a fogyókúrával, foglald el magad barátokkal, sporttal, tánccal.
5/7 anonim 

válasza:

Egyáltalááááááán nem vagy kövér, sőt, vékonynak tűnsz, megnyugodhatsz, semmi baj az alakoddal, sőt :)
6/7 anonim 

válasza:

szerintem is vékonynak nézel ki :) ne aggódj a súlyod miatt
7/7 anonim 

válasza:

Hát én nem tudom megnézni,de ez még nem bulimia,mivel csak megAKARSZ szabadulni a kajától.De nem teszed szerencsére.És ne gondolkozz ilyeneken.Én is ott rontottam el,hogy 12évesen elkezdtem fogyózni,pedig normál súlyú voltam.Most 14évesen ott tartok,hogy a cigitől kezdve a drogokig minden volt bennem.1hónapig voltam kórházban anorexiával,és még nem vagyok gyógyult.Egyetlen pozitívum,hogy még nem dugattam meg magam.Bár volt pár 'majdnemes' alkalom,de szerencsére nem történt meg.Egyszóval...ne vágd tönkre az életed ilyen fiatalon,ahogy azt én tettem.Az okos ember más kárán tanul,a buta a sajátján :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!