Milyen egészséges étrendet javasoltok? 6 kg-ot szeretnék leadni sportolás nélkül.
:-(
Úgy értettem, hogy egészséges diéta.
(Kenyeret és tésztát régóta nem eszem.)
bocs de pont hogy az utolsó hozzászóló hülyeségeket írt
egy hétig csak gyümölcs?-hülyeség
életmódváltás: azt jelenti hogy nem csak addig élsz úgy ameddig fogyni akarsz hanem véglegesen szóval:
reggeli: teljes kirőlés péktermék, sovány sajtok, felvágott, zöldségek, gyümölcsök, joghurt, túró, kefír, natúr zabkorpa, müzli, kevés kis méz
tízóra gyümölcs, 1pohár joghurt, kefír, pár szem korpás keksz+csirkemellsonka, sováyn sajt, zöldség
ebéd: zöldség, husos levesek, főzelékek, főtt krumpli, rizs, sovány husok, halak, főtt tojás, hüvelyesek
uzsonna: gyümölcs, joghurt, kefír
vacsora: zöldség, túró, kefír, joghurt, hus, hal, tojás
ebbe minden benne van amire a szervezetednek szüksége van, állandóan lehet kombinálni ne legyen unalmas, és monoton
pl: egyik nap ebéd zöldségleves, spenőtfőzelék+főtt tojás
gulyásleves, főtt hús (sertés, csirke, pulyka) saláta, zöldségek, savanyú, cékla stb
rakott karfiol, brokkoli+savanyú
pulykahusosleves, kelkáposztafőzelék, roston sült hús
lencseleves, főtt hús/tojás, zöldségek
tojásleves, zöldborsófőzelék, főtt tojás
én így szoktam beosztani lefogytam egy dekát se híztam vissza pedig már nem fogyozók csak e szerint élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!