Melyiket kéne először csináljam, hogy feszes legyen a fenekem és a combom?
Folpack-ba szoktam tekerni magam 30-60 percre. És feszesítő krémet használok. Csak azt nem tudom, hogy a krémet elötte vagy utána kéne felkennem a fenekemre és a combomra.
És ha berekerem magam, akkor sokat kell mozognom, vagy elég egy kis mozgás.
Valaki esetleg csinál ilyet? Tapasztalat? Vélemény?
bassz*tok meg!! normálisan nem tudtok válaszolni ??
ennyi marhát istenem... ha a kérdező akarja akkor csinálja. semmi baja nem lesz tőle!
A te módszeredet nem próbáltam én tornázással érem el, napi 20-30 perc, de van hogy nem minden nap jut rá időm.
Azt meg végkép nem értem, hogy egyeseknek mért kell bunkózniuk. Akkor ne írj!
Istenem nem hiszem el h még mindig ez a téma.
ÉRTSÉTEK MÁR MEG H A FOGYÁSHOZ NEGATÍV KALÓRIA EGYENSÚLY KELL! vagyis: a büdös életben nem fogsz lefogyni/feszes lenni, hha több kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz!
És mivel a koplalás a legrosszabb irány (a szervezeted izmot fog lebontani, nem pedig zsírt), marad az intenzív súlyzós edzés+anaerob eddzés, és a helyes étrend bevezetése.
Folpack, feszesítő krém...a sok sz*rra kidobod a pénzt, inkább menj el minden reggel és sétálj éhgyomorra intenzíven 40-60 percet (anaerob). Elég a kis mozgás??? Szerinted egy krém, és a csoda folpack mennyi kalóriát éget el? Megsúgom. SEMENNYIT--> EREDMÉNYTELEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!