Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem egy jó nagy fonott...

Megettem egy jó nagy fonott kalácsot tejjel. Hány ezer kalória volt ez?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy "jó nagy" nem mértékegység, úgyhogy elég nehéz megmondani...

10dkg fonott kalács 282kcal

1dl 2,8%-os tej 58kcal

Innen már neked kell számolni.

A továbbiakra pedig ajánlom ezt: [link]

2011. ápr. 5. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
hány dkg kalács? hány dl tej?
2011. ápr. 5. 15:19
 3/7 A kérdező kommentje:
kb 2-3dl tej és hát nem tudom hány dkg, de 15centi széles 15 centi vastag 20 centi széles :D
2011. ápr. 5. 15:25
 4/7 A kérdező kommentje:
biciklivel mennyi idő lenne lemozogni?:D fáj a bokám ,futni szoktam de az így kizárva.
2011. ápr. 5. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, attól, hogy egy nap túllépted a keretet még nem hízol meg. Ez olyan mintha egy nap nem ennél semmit és lefogynál. Egyik sem lehetséges.

Amúgy meg, ha jól esett, egészségedre. :-)

2011. ápr. 5. 17:09
 6/7 A kérdező kommentje:
nem is az a gond, csak mostanába sokat zabálok csokibol meg ien szarokbol:D nembaj majd lemozgom holnap:D
2011. ápr. 5. 17:53
 7/7 anonim válasza:

Ezt a két oldalt tudom javasolni, meg még pár hasonlót te is találhatsz könnyen, és az itteni adatokból kiszámolhatod.

Célszerű grammra méregetni, és összeszámolni, mennyit eszel, és olyan edzéstervet csinálni, ami el is égeti.

Egyébként még az egyszerű séta is jó, ha eleget csinálod. Nagyon egészséges, nem terhel agyon, nem üti az ízületeket, mint a futás, csak nagy kalóriaszámoknál sok kell belőle. Egy jóféle, emelkedősre állítható futópadon egy cardio teremben, könnyen, pontosan tudod mérni a teljesítményed.

[link]

[link]

2013. máj. 6. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!