Nem fogyok! Csak almát és néha banánt eszem és napi egy liter tejet. Mit egyek?
ha koplalsz azzal nem fogysz... a szervezeted raktározni kezd, és az izmaid elfogynak egy csontokból és zsírból álló valami leszel...
Normális étrend (napi ötszöri étkezéssel) sok mozgással
Én 76 kilóról fogytam 54-re és gyakran nem ettem se almát se banánt és nem ittam tejet. Az almától csak éhes leszek ( lehet, hogy csak én tapasztalom), persze annak kevés a kalória tartalma szóval nyugodtan eheted. A banán sok kalóriát tartalmaz. Nem nagyon szoktam enni. A tejet egész fogyókúra alatt nem ittam, mert állítólag lelassítja az anyagcserét, nem tudom mi belőle az igazság...
Tej helyett inkább vizet igyál és zöld teát! :)
Valaki mondja már el nekem, hogy miért gondolja azt minden kövér ember aki fogyni akar, hogy ha összedobál ezt-azt, ami szerinte jó, akkor majd leolvadnak róla a kilók? Ez olyan, mintha a kocsim el kezdene rángatni, én meg kiszállnék, valamit jól megrángatnék a motortérben, berugnám az ablakot, lecserélném a kereket, majd miután már 3 órát izzadtam, mocskos vagyok, és elfáradtam, nem érteném, hogy vajon miért nem javult meg...
NEM VAKTÁBAN KELL LÖVÖLDÖZNI, HANEM MEG KELL TANULNI A DOLGOKAT! A TÁPLÁLKOZÁS IS ILYEN!
Kérdező nézz utána, hogy mik a fehérjék, szénhidrátok, zsírok, miből mennyire és milyen minőségre van szükség. Miért fontos a gyors anyagcsere, hogyan kell elérni. Mit jelent az aerob mozgás, mik az egyszerű és összetett szénhidrátok, miért fontos a Glikémiás index. Mik a glikogén raktárak, mennyi a fehérje szükséglet...
Ez az alap... és akkor utána majd nem fogod a legcukrosabb gyümölcsöt (banán) kétpofára zabálni, nem öntöd le napi több liter zsíros cukros vízzel (tej) és nem fogsz rácsodálkozni a világra, mint barom az új kapura, hogy "jéééé miért nem fogyok!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!