Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elegendő mozgás a diétához...

Elegendő mozgás a diétához csak a szobabiciklizés?

Figyelt kérdés

Korábban a futással próbálkoztam, de sajnos ez a mozgásforma nem nekem való.Nem élvezem, és fájdalmat okoz...

Rendszeres séta a babámmal, és szobabiciklizés megfelelően egészíti ki a diétámat?

2011. ápr. 4. 13:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos infókat!

Na szóval megvettük a szobabiciklit hétfőn, Xfactot.

Eddig nagyon szuper, ültem már jó néhány szobabiciklin korábban, de ez aztán tényleg szuper.Egy hangja nincs,élvezet tévénézés mellett:)

Negyed órával kezdtem kedden, de alig bírtam 5 perc után majdnem leestem a bicikliről, de ma már fél óra ment és még bírtam is volna utána,de nem akartam annyira elsietni a dolgokat, minden nap picit többet.

Méri a pulzust, de nem tudom mennyire valós adatot mér...Hihetek vajon neki?

Na szóval szívből ajánlom,ha lecseréled a szobabiciklit kukkantsd meg ezt a fajtát.

2011. ápr. 7. 09:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyire valós adatot mér, de ha nem hiszel neki akkor számolj magadnak egy 10mp-es pulzust, szorozd fel hattal és hasonlítsd össze :)
2011. ápr. 7. 10:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok a jó vételhez! Esetleg nem tudnál egy linket küldeni, hogy melyik az pontosan? :) Nagyon megköszönném!
2011. ápr. 8. 01:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy hol vettétek? Ne haragudj a kíváncsiskodásért, csak nagyon benne vagyok most a témában és nem tudok dönteni. :D
2011. ápr. 8. 01:17
 15/18 A kérdező kommentje:

:)

Hervisbe vettük 30.000 ft volt, ebből a márkából volt kb 4-5 féle.Ha találok képet linkelek:)

2011. ápr. 8. 10:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm, nincs is messze tőlünk a Herivs, majd szétnézek ott. :))
2011. ápr. 8. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, még annyit kérdeznék, hogy a legnagyobb fokozaton könnyű-e vagy nehéz tekerni? Mert a miénkkel az a gond, nincs neki megfelelő ellenállása. :(
2011. ápr. 8. 13:29
 18/18 A kérdező kommentje:

Linket nem találok sehol:(

Megmondom őszintén a legnagyobb fokozaton, ami a 8-as még nem tekertem (és most nem is tudom kipróbálni mert elutaztunk pár napra).

3ason kezdtem, az nem vészes, 5-ös a legnagyobb, amin tekerek, na az már nehéz, 45 perc eddig a rekord, de ennél nagyobbon nem is akarok tekerni, mert nekem zsírégetésre lenne szükségem, nem izmosodásra:)))

Addig szeretnék eljutni, hogy 1 órát egyhuzamba tudjak tekerni,már nem sok hiányzik:)

2011. ápr. 10. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!