Elegendő mozgás a diétához csak a szobabiciklizés?
Korábban a futással próbálkoztam, de sajnos ez a mozgásforma nem nekem való.Nem élvezem, és fájdalmat okoz...
Rendszeres séta a babámmal, és szobabiciklizés megfelelően egészíti ki a diétámat?
Köszi a hasznos infókat!
Na szóval megvettük a szobabiciklit hétfőn, Xfactot.
Eddig nagyon szuper, ültem már jó néhány szobabiciklin korábban, de ez aztán tényleg szuper.Egy hangja nincs,élvezet tévénézés mellett:)
Negyed órával kezdtem kedden, de alig bírtam 5 perc után majdnem leestem a bicikliről, de ma már fél óra ment és még bírtam is volna utána,de nem akartam annyira elsietni a dolgokat, minden nap picit többet.
Méri a pulzust, de nem tudom mennyire valós adatot mér...Hihetek vajon neki?
Na szóval szívből ajánlom,ha lecseréled a szobabiciklit kukkantsd meg ezt a fajtát.
:)
Hervisbe vettük 30.000 ft volt, ebből a márkából volt kb 4-5 féle.Ha találok képet linkelek:)
Linket nem találok sehol:(
Megmondom őszintén a legnagyobb fokozaton, ami a 8-as még nem tekertem (és most nem is tudom kipróbálni mert elutaztunk pár napra).
3ason kezdtem, az nem vészes, 5-ös a legnagyobb, amin tekerek, na az már nehéz, 45 perc eddig a rekord, de ennél nagyobbon nem is akarok tekerni, mert nekem zsírégetésre lenne szükségem, nem izmosodásra:)))
Addig szeretnék eljutni, hogy 1 órát egyhuzamba tudjak tekerni,már nem sok hiányzik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!