Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyásom. Mit tegyek?

Megállt a fogyásom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyár óta diétázok. Eddig szépen lassan csordogált le rólam a súly. Már ledobtam nagyjából 20 kg-ot. De mióta decemberben bejött az ünnepvárás, szinte egyállapotban vagyok. Pedig már január is elmúlt. Mit tegyek??
2008. febr. 9. 05:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A fogyás során vannak olyan idszakok, mikor egyáltalán nem megy lefele a felesleg. Diétázz tovább ugyanúgy, mint eddig. Egy idő után biztos tovább fogsz fogyni.
2008. febr. 9. 09:34
 2/5 anonim válasza:
100%
A szervezetnek szüksége van egy bizonyos időszakra, amíg fel tudja dolgozni a fogyást, és úgymond "előkotorja" a többi tartalékot, amit le tud dolgozni. Nincs miért aggódnod, lassan megint el fog indulni a fogyásod. Szerintem. :)
2008. febr. 9. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

LÉGY TÜREMMEL BE FOG INDULNI!!!!!!!

HETI 1 KILÓ A NORMÁLIS,NEKEM VALAMIKOR 2 HÉT ALATT MEGY LE ANNYI.

2008. febr. 10. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom, hogy pörgesd fel az anyagcseréd még gyorsabbra, ha biztosra akarsz menni. EGyszerű.

A szénhidrátbevitellel/CH/ lehet úgy trükközni hogy naponta váltogatod, egy magas CH nap, aztán egy alacsony, úgy hogy kiadja a heti érték átlagban azt amit amúgy ennél naponta Ch-t. HA ez sem elég, akkor thermogenikus zsírégető, és ha még ez sem, akkor emeld meg az aerob edzésadagodat.

A zsírbevitelt ne vidd le, tartsd a napi össz kcal bevitel 15-10 %-a között/ nap. PErsze csak jóminőségű zsír legyen.!! lenmagolaj, omega 3 !!!

sok sikert !!!

[link]

2008. márc. 6. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
kezd el a 90 napos diétát,mert a másikat már megszokta a szervezeted,mozogj kicsit többet v. másfajta mozgást végezz mint eddig biztos hogy megindul újra a fogyás MINDENT BELE!
2008. ápr. 5. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!