Tegnap is ma is voltam biciklizni 40percet, és ma mikor ráültem a biciklire fájt a seggem mitől?
Figyelt kérdés
ez a 40perc elég a fogyáshoz?2011. ápr. 2. 18:06
1/6 anonim válasza:
Feltörte a fenekedet a bicikli:) Bár nekem nem 40 perces bicózsnál, hanem rendes bicótúrán. Napi 40 perc elég, egy pihenőnap legyen per hét, hogy regenerálódhasson a szervezeted. A helyes étkezés ugyebár nyilvánvaló...
2/6 A kérdező kommentje:
heti 4szer 40perc.és 3 nap pihenő nap?
2011. ápr. 2. 18:20
3/6 anonim válasza:
kezdetnek az is jó, idővel lehet felfele tolni heti 5x-re. Esteleg futással, úszással feldobod.
4/6 anonim válasza:
Én 1-1,5 órát szoktam bicajozni kb. 4× egy héten, és nekem mindig fáj a seggem, mikor felülök. :D Aztán 10-20 perc múlva már észre sem veszem.
Bár egy ideig férfi ülésem volt, na attól még jobban fájt. Az kegyetlen. Ha lány vagy, véleményem szerint alap, h női legyen az ülés.
5/6 A kérdező kommentje:
87kg-osan,nem biztos hogy jó a futás,uszni nem tudok.
2011. ápr. 2. 19:21
6/6 Krisz85 válasza:
A feneked egyrészt azért fáj, mert túlsúlyos vagy, másrészt ha nem lennél az akkor is fájhat akár. Ennek főként két oka van, egyrészt a nyereg nem megfelelő (nem a párnázottságára értem), vagyis vagy túl széles, vagy túl keskeny a csipőd és az ülőcsontjaid közötti távolsághoz nem passzol, szerezz egy jobb nyerget, elmész egy kerékpárboltba www.bikeland.hu, és ingyen felmérik milyen széles nyereg kell, rá kell ülni egy speciális párnára és leméri, hogy milyen széles nyereg való neked, a másik ami még okozhatja a nyereg nem megfelelő beállítása, vagy a magasság, vagy ami még okozhatja, hogy nem vízszintes a nyereg, ami még jobb, ha nem is vízszintes, hanem nagyon picit inkább felfelé áll az orra, a vízszinteshez képest pár mm-t, akkor a tuti, egyrészt nem tartod magad a lábaddal, nem csúszol előre, így nem fáradsz úgy el tekerés közben, sokan itt rontják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!