Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem ettem ma semmit. Voltam...

Nem ettem ma semmit. Voltam futni, biciklizni, egész nap mozogtam?

Figyelt kérdés
de az előbb megettem egy szendvicset. most elszúrtam az egészet?
2010. aug. 1. 20:06
 1/8 anonim válasza:
100%
A fogyókúra nem azt jelenti, hogy egész nap nem eszel semmit.:(((
2010. aug. 1. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha az a célod, hogy éhen akarsz halni, akkor igen. A fogyókúra nem azt jelenti, hogy mozogsz és nem eszel semmit, mert így rövid időn belül a kórházban találod magad. Nagyon helyes, hogy mozogsz, de egyél is rendszeresen, persze olyan ételeket, amiket fogyókúráknál szokás.
2010. aug. 1. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ha így folytatod, egyszer összeesel és akkor szúrtad el az egészet. Ha sportolsz, egyél. Csak akkor koplalj, ha nem sportolsz, bár inkább a másik variáció.
2010. aug. 1. 20:14
 4/8 anonim válasza:
regelizz és ebédelj mindenképp! maximum nem pacalt :D de nagyon fontos hogy egyél reggel mindképp.. maximum előtte igyál meg egy pohár vizet félórával evés előtt és akkor telítettebnek érzed magad :) de fontos hogy egyél,mert nem lesz erőd futni.. télleg fontos hidd el!!!
 5/8 A kérdező kommentje:
tudom. :S:D de nem tudom miket ehetnék. meg miket nem
 6/8 anonim ***** válasza:
Fasza... A minap szedtem össze a Tescoba egy előttem álló kiscsajt, mondom, de csinos, erre levitte a rágós-óvszeres polcot (még jó, hogy értek az elsősegélyhez)... Magához tért és azt mondta, hogy az nap még nem evett semmit!!! Ez este fél 11-kor volt!!! Követendő példa!!
2010. aug. 1. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: én ezt csinálom 2 éve: [link]
2010. aug. 1. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
pacal, nyami, csinálok is a héten :P
2010. aug. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!