Nem ettem ma semmit. Voltam futni, biciklizni, egész nap mozogtam?
Figyelt kérdés
de az előbb megettem egy szendvicset. most elszúrtam az egészet?2010. aug. 1. 20:06
1/8 anonim válasza:
A fogyókúra nem azt jelenti, hogy egész nap nem eszel semmit.:(((
2/8 anonim válasza:
Ha az a célod, hogy éhen akarsz halni, akkor igen. A fogyókúra nem azt jelenti, hogy mozogsz és nem eszel semmit, mert így rövid időn belül a kórházban találod magad. Nagyon helyes, hogy mozogsz, de egyél is rendszeresen, persze olyan ételeket, amiket fogyókúráknál szokás.
3/8 anonim válasza:
Nem. Ha így folytatod, egyszer összeesel és akkor szúrtad el az egészet. Ha sportolsz, egyél. Csak akkor koplalj, ha nem sportolsz, bár inkább a másik variáció.
4/8 anonim válasza:
regelizz és ebédelj mindenképp! maximum nem pacalt :D de nagyon fontos hogy egyél reggel mindképp.. maximum előtte igyál meg egy pohár vizet félórával evés előtt és akkor telítettebnek érzed magad :) de fontos hogy egyél,mert nem lesz erőd futni.. télleg fontos hidd el!!!
5/8 A kérdező kommentje:
tudom. :S:D de nem tudom miket ehetnék. meg miket nem
2010. aug. 1. 20:14
6/8 anonim válasza:
Fasza... A minap szedtem össze a Tescoba egy előttem álló kiscsajt, mondom, de csinos, erre levitte a rágós-óvszeres polcot (még jó, hogy értek az elsősegélyhez)... Magához tért és azt mondta, hogy az nap még nem evett semmit!!! Ez este fél 11-kor volt!!! Követendő példa!!
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok: én ezt csinálom 2 éve: [link]
8/8 anonim válasza:
pacal, nyami, csinálok is a héten :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!