Az jó, ha a kenyeret és társait puffasztott rizzsel helyettesítem?
Figyelt kérdés
Már nem tudom, hogy min kellene változtassak, hogy fogyjak. Éppen annyit eszek, amennyi elég, fizikai munkát végzek, egész nap rohanok, este nem eszem, és eljárok kocogni, de meg sem mozdul a mérleg.2011. ápr. 1. 17:52
1/3 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez nem így van. Aki akar, az lefogy! Ennyi. A fejedben tegyél rendet.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan érted, hogy a fejemben tegyek rendet? Esetleg kihathat, hogy nem vagyok kiegyensúlyozott?
2011. ápr. 1. 18:35
3/3 anonim válasza:
igen, fontos, hogy rendben legyenek a dolgok. pl. a stressz. mindenki másképp reagál rá, én pl veszett tempóban elkezdek fogyni (sajna nem zsírból), más meg hízik tőle. mert pl. észrevétlenül "nasizgat" ó, csak 1 szelet csoki, meg 2 apró keksz, este még ez a 3 palacsinta nem árt meg, persze nem számolja bele a napi kalóriabevitelébe és máris csalt 7-800 kcalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!