Megőrülök a nassolhatnéktól, segítség?
Dolgozok még 4-ig, utána este 8-9ig tanfolyamon ülök és egész nap azon jár az agyam, hogy CSOKIT szeretnék enni.
Eddig napi 1-2 szelet édességet ettem, meg is volt az eredménye hízás formájában...Most ez a 4. napom, hogy nem eszem egyáltalán édességet, de kezdek iszonyatosan elgyengülni.
Folyamatosan a csokin kattogok, pedig tudom, hogy ha engedek, akkor megeszek kb egy táblával és holnap még nehezebb lesz:(
Segítséééég!
(közben 3 hónapja heti 4x edzek és normálisan étkezem, ezekkel semmi gond sincs, csak a csokival)
Nincsenek érzéseid:D
Én annyira gyűlölök sportolni. De annyira. De annyira. De heti 5x sportolok, és közben minden vágyam hogy vége legyen.
És ezek után eszembe se jut nasizni! Nehogy már fölösleges kínozzam magam a sporttal.
Te erre nem gondolsz? Hogy nem ér semmit a mozgásod?
Diétás csoki? Étcsoki? Kár, hogy már nem kaphatóak azok az 1 kockás csomagolt csokik akkor mindennap vennél 2-őt és akkor csak annyit ennél.
Én a diétás csokit ajánlom vagy pótolhatnád valami más nasival is ami nem hízlal pl. müzli.
Vegyél norbi up date pudingot azt mindig szabad enni.
Amúgy meg szerintem egy túrórudi sem árt(ha szereted).
De még szerintem belefér a csokis győri édes zabfalatok is.
BOCI 125 g-s étcsoki. Én se bírom csoki nélkül, úgyhogy én egyelőre arra próbálok beállni, hogy max egy ilyen egy nap, semmi más, és ez se este.
Illetve még azt szoktam csinálni, hogy lefelezem a Bocit, és gyümölccsel eszem meg tízóraira, meg uzsonnára. Így olyan érzés, mintha csomó csokit ettem volna :)
Szerintem azzal ne is kísérletezz, hogy megpróbálod valahogy elmúlasztani, mert én olyankor úgy szoktam járni, hogy megeszem két almát, három banánt, egy kiló mandarint, és a végén mégiscsak betolom azt a rohadt csokit.
Szóval szerintem próbáld ki azt, hogy kevés csokit eszel, az is 70% fölötti. Ha az már jól megy, akkor már csak a kevésnek a felét. Aztán már a kevésnek a felét is minden másnap, stb.
Legalábbis én erre gyúrok. Mondom ezt úgy, hogy épp most ettem meg egy tiramisut, amit az asztalomra biggyesztett a kollégám ajándékba.
Nekem is ez a problémám, most akarom megrendelni a hoodia kapszulát... azt hallottam hogy rendesen elveszi a nassolási vágyat! Nekem is csak arra kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!