Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megőrülök a nassolhatnéktól,...

Megőrülök a nassolhatnéktól, segítség?

Figyelt kérdés

Dolgozok még 4-ig, utána este 8-9ig tanfolyamon ülök és egész nap azon jár az agyam, hogy CSOKIT szeretnék enni.

Eddig napi 1-2 szelet édességet ettem, meg is volt az eredménye hízás formájában...Most ez a 4. napom, hogy nem eszem egyáltalán édességet, de kezdek iszonyatosan elgyengülni.

Folyamatosan a csokin kattogok, pedig tudom, hogy ha engedek, akkor megeszek kb egy táblával és holnap még nehezebb lesz:(

Segítséééég!

(közben 3 hónapja heti 4x edzek és normálisan étkezem, ezekkel semmi gond sincs, csak a csokival)

2011. ápr. 1. 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincsenek érzéseid:D

Én annyira gyűlölök sportolni. De annyira. De annyira. De heti 5x sportolok, és közben minden vágyam hogy vége legyen.

És ezek után eszembe se jut nasizni! Nehogy már fölösleges kínozzam magam a sporttal.

Te erre nem gondolsz? Hogy nem ér semmit a mozgásod?

2011. ápr. 1. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Diétás csoki? Étcsoki? Kár, hogy már nem kaphatóak azok az 1 kockás csomagolt csokik akkor mindennap vennél 2-őt és akkor csak annyit ennél.

Én a diétás csokit ajánlom vagy pótolhatnád valami más nasival is ami nem hízlal pl. müzli.

2011. ápr. 1. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Vegyél norbi up date pudingot azt mindig szabad enni.

Amúgy meg szerintem egy túrórudi sem árt(ha szereted).

De még szerintem belefér a csokis győri édes zabfalatok is.

2011. ápr. 1. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:

BOCI 125 g-s étcsoki. Én se bírom csoki nélkül, úgyhogy én egyelőre arra próbálok beállni, hogy max egy ilyen egy nap, semmi más, és ez se este.

Illetve még azt szoktam csinálni, hogy lefelezem a Bocit, és gyümölccsel eszem meg tízóraira, meg uzsonnára. Így olyan érzés, mintha csomó csokit ettem volna :)

Szerintem azzal ne is kísérletezz, hogy megpróbálod valahogy elmúlasztani, mert én olyankor úgy szoktam járni, hogy megeszem két almát, három banánt, egy kiló mandarint, és a végén mégiscsak betolom azt a rohadt csokit.

Szóval szerintem próbáld ki azt, hogy kevés csokit eszel, az is 70% fölötti. Ha az már jól megy, akkor már csak a kevésnek a felét. Aztán már a kevésnek a felét is minden másnap, stb.

Legalábbis én erre gyúrok. Mondom ezt úgy, hogy épp most ettem meg egy tiramisut, amit az asztalomra biggyesztett a kollégám ajándékba.

2011. ápr. 1. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám, most akarom megrendelni a hoodia kapszulát... azt hallottam hogy rendesen elveszi a nassolási vágyat! Nekem is csak arra kell! :)

[link]

2011. ápr. 1. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!