Ezzel le tudom adni a felesleget magamról?
Szóval.. 18 éves vagyok, a hasamon nagyon sok zsír, úszógumi. 190 cm, és 75 kiló, de nem ez a baj, hanem a hasamon a zsír. Hozzáteszem hogy heti háromszor gyúrok is. Kaptam egy étrendet. Vélemény?
REGGELI:
Közvetlenül felkelés után, vagy legkésőbb 1 órával felkelés után:
1. szendvics: teljes kiőriésű kenyér, rozs, tönköly vagy durum lisztből
felvágott ( csirke-, pulykasonka )
idényzöldség ( paprika, par., retek, hagyma, akármi) tej, tea, kávé
2. tojásrántotta, simán vagy hagymával, sonkával, gombával(igaz-5 tojás,2 teljes+3 fehérje)
3. zabpehely, tönkölyműzli, más cukormentes teljes kiőrlésű műzli, árpapehely, puffasztott barna rízs, tejjel vagy gyümölcsjoghurttal
4. lágy vagy kemény tojás
10 ÓRAI:
1. szénhidrátos turmix, I adag
2. fél zacskó barna rizs, bármivel (zöldség, gyümölcs, fűszer ) ízesítve
3. gyümölcs, bármilyen kivéve dinnye, datolya
EBÉD: 12-14 óra között
1. Leves: erő-, tyúkhús-,
2. Hús: csirke, pulyka, Sovány marha, tengeri halak, tengeri herkentyűk. Párolva, fözve, sütve, serpenyőben, jénaiban, alufóliában.
3. Köret: idényzöldségből magában vagy fokhagymás kefires öntettel. Rizs ( rizi-bizi, zöldséges rizs), lehetőleg barna rizs Párolt zöldségek ( brokkoli, karfiol, zöldbab, sárgarépa, kelbimbó, tök, padlizsán saláta stb
burgonya: főtt, illetve u.úgy elkészítve, mint a húsok Főzelék
Nem ajánlott: zsíros levesek ( halászlé, gulyás, lebbencs, bab)
Disznóhús, édesvizi halak
kevés olajjal, zsír tilos
UZSONNA:
fehér hús natúr kisütve, párolva, főzve, jénaiban, alufóliában elkészítve, olaj nélkül, fűszerezni lehet, idényzöldkörettel (paprika, paradicsom, retek, hagyma, uborka)
Tilos: majonézes, mustáros öntet, kenyér, tészta
VACSORA:
1. kefir, joghurt, gyümölcsjoghurt 0%-os
2. fehérje turmix 1 adag
Én jónak tartom az étrendedet, mert a súlyodat tekintve kevés izom lehet rajtad, ez pedig egy olyan diéta, ami a fehérjére helyezi a hangsúlyt.
A hasad izomzatát erre a célra való gyakorlatokkal (erőből végrehajtandóak vagy súlyzón alapulók) tudod formálni, egyben itt szálkásítanod is kell. Gyanús, hogy a háj azért van a pocidon alacsony súlyod ellenére, mert kevés a hasizmod. Általában ez az oka annak, ha minden falat azonnal meglátszik.
Nem írod hány éves vagy, a ffiak hízása hasra tipikus.
Helyes sporttal, szálkásítással és az izomtömeged növelésével szabadulhatsz meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!