Vastag comb és narancsbőr?
Sok mozgás. Garantáltan rendbetesz.
Sok alatt NEM napi 20-30 percet értek, hanem legalább 1-2 órát.
2011. márc. 31. 20:00
a narancsbőr csak a háj miatt van. sok gymülölcs, zöldség, egészséges életmód, egészséges ételek, és ha azt akarod hogy 4-5 kg lemenjen ki kell iktatnod a csokit.
2011. márc. 31. 20:18
Narancsbőre vékonyabb nőknek is lehet. Az első, amit tégy meg a narancsbőr leküzdése érdekében az az, hogy hagyd el a sós rágcsálnivalókat, a chipset, ropit és társaikat.
2011. márc. 31. 20:22
4/10 A kérdező kommentje:
nem nagyon szoktam iylenekt enni, de az édességnek képtelen vagyok ellenállni. elsősorban az érdekel, hogy a combomból hogyan tudnék fogyni. 12 évig táncoltam, amitől nagyon izmos lábam lett, de ez mit sem segít a helyzeten... sokan azt mondják ez még "babaháj", amiben lehet uigazság, meg 12-13 éves koromtól rengeteget fogytam, és még most is ( mivel elég dagi láyn voltam) de a vastag comb megmaradt.
szinte ugyanez van nálam is
írhatnál privibe ((:
2011. márc. 31. 21:10
20:18 mekkora butaságot írt! Én épp hízókúrán vagyok, mert már én is azt mondom magamra, hogy fujj, rezegnek a csontjaim, pedig nem vagyok anorexiás, vagy valami, meg eszek is, de még többet kell. A lényeg, nekem is van narancsbőröm
2011. márc. 31. 21:14
Ucsó!Pedig igaza van aki írta.A narancsbőr-tesstúlytól függetlenül-egyértelmű jele annak,hogy magas a testzsír%,vagyis a kommentelő szavaival élve hájas.
Kérdezőnek-szálkásító diéta fokozatos szénhidrát csökkentéssel,meg heti 5 aerob edzés,két hetente testzsír méréssel,hogy megy-e lefelé a piszok.
Bár egy ilyen diéta egy sportolónak is kemény,hát még egy 16 éves csoki függőnek.Viszont ez rá a megoldás,akkor is.
2011. ápr. 1. 01:01
8/10 anonim válasza:
Szia, nekem is ugyenez a két legföbb problémám. A combra toom javasolni a futást és a biciklizést meg a lovaglást. A narancsbörrel nem took semmit mondani de már vanak olyan készítmények amikkel el lehet halványítani azeket..Ha szeretnél eről beszélgetni írt nyugodtan privibe!:)
2011. ápr. 3. 14:47
9/10 anonim válasza:
tekebábú - azt szeretem a 16 évesekben hogy olyan nyíltan és találóan fogalmaznak :)
sporton kívül az ultrahangos zsírleszívás jut még eszembe amit megpróbálnék.
alkatot alapvetően kicserélni szerintem biztos bukta, vigyázz mennyit fordítasz rá előre jelölj ki egy pontot amin nem lépsz túl és tartsd be.
ha ezek után is még a divat túl messze van, akkor el kell fogadni, van aki űrhajós akar lenni de csak az irányítóközpontba alkalmas mert van egy tömött foga/akármi.
másik lehetőség hogy korszakalkotó leszel mert szerintem hülyeség hogy csak a vékony combúakat futtatják fel, a jó alak sokkal fontosabb
2012. jan. 16. 00:43
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Idő közben már elfogadtam magam, kicsit megjött az eszem. Rajtam nem lehet változtatni, ilyen vagyok, és jól van így. Sok a molett divattervező, az nem is baj, mert nem ők a modellek, amúgy pedig arc-modell lettem, szóval az önbizalmam megvan. De köszönöm szépen a tippeket.
Kapcsolódó kérdések: