Ha 1 hónapig mindennap csak 1 tányér levest eszek v 2-t tányér levest akkor mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
kérlek írjatok...2011. márc. 31. 15:13
2/11 anonim válasza:
azt hogy hány kg-mot senki nem tudja megmondani pontosan...de biztosan fogynál valamennyit,aztán szépen visszajönne 2 nap alat kb.
3/11 anonim válasza:
azt nem tudom, de te ritka hülye vagy, kérdező.
4/11 anonim válasza:
Csináld egy évig, és akkor a testsúlyod 70-80%-át le tudod adni, és ezt nem hízod vissza.
5/11 anonim válasza:
Mindegy, mert senki nem bírja ki ezt 1 hétbél tovább, annyira fogsz kívánni más kaját, hogy feladod.
6/11 anonim válasza:
egy évig nem fogja húzni. Belehal: D Egyébként kérdező, nagyon buta ember vagy.
7/11 anonim válasza:
Fogadjunk te teszed fel állandóan ezeket a "ha 1 hónapig csak gyümölcsöt / zöldséget / joghurtot eszek" jellegű kérdéseket, de 1 napig sem tudod betartani és semmit sem teszel annak érdekében, hogy összeállíts magadnak egy rendes étrendet. :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg ti valaszolok vagytok hulyek mint a segg. Nem tudom kerdezo most hany kilo vagy,de biztosan fogynal. Pici gyumolcs nem art meg de ha csak levest eszel tuti sokat lefogysz. Es a valaszoloktol kerdezem mi a baj hogy csak levest akar enni??? Lehet az halaszle,csulkos bableves,nem sorolom rengeteg fele leves van zoldsegekkel is,tehat nem fog meghalni!!
9/11 anonim válasza:
Ja,es miert ne birhatna 1 hetig?? En pl. nem ettem semmit 15 napig.Jol le is fogytam es ennek mar 2 eve,es nem haltam meg.Persze a kerdezo variacioja egeszseg szempontjabol sokkal jobb mint nem enni 2 hetig.Es en sok szerencset kivanok a kerdezonek.
10/11 anonim válasza:
Utolsó két válaszoló.......... Nem sokat tudnak a dolgokról. Szerintem ne csak levest egyél, a szervezetnek szüksége van a változatosságra. Ne egyél szarokat, mozogj, és lefogysz. (Vagy koplalsz és izomból fogysz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!