15 éves vagyok, több mint 40 kilót fogytam egy év alatt Hogyan segíthetnék az embereknek?
Nem akarom megváltani a világot, de szeretnék segíteni a fogyni akaró fiataloknak. Hogyan tegyem ezt? A legegyszerűbbnek az internet láttam, mert a fiatalok általában azon lógnak, és hát a kövér ember legjobb barátja a számítógép.
Szóval hogy léphetnék kapcsolatba a fiatalokkal? Gondoltam a blogra,meg is csináltam de az a baj hogy nem a fogyásom elején kezdtem. Egyéb ötletek,tippek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia! Gratulálok a fogyásodhoz!
Én 38 kg-t fogytam le 1 év alatt és azt szeretném kérdezni tőled, hogy Neked a bőröddel mi a helyzet? Sajnos nekem elég "laza" lett, nem lógós azért, de hát ekkora fogyásnál nem igazán marad feszes...
Esetleg erre van valami tanácsod, hogy lehetne kicsit feszesíteni? Köszi előre is.
@09:49!
Nem en vagyok a videon, soha nem is mondtam/irtam hogy en lennek rajta. Csak egy kis inspiracios video. Ami engem is inspiralt.
@14:46!
Kezdjuk az elejen. Szoval, szerinted nem egeszsegesen fogytam le. Ugyanazt ettem mint elotte. Fott etelt,sok zoldseggel, es pl hallal, vagy csirke hussal. Szerintem ez nem egeszsegtelen. Annyi volt a lenyege hogy feleztem az adagokat, ami az en esetemben a megoldast jelentette, mert nagyon sokat ettem egyszerre.
Az hogy sokat voltam beteg nem ugy kell elkepzelni hogy egesznap a wc mellett ultem, es hanytam. Sokszor voltam megfazva,es gyakrabban volt hoemelkedesem. Szerinted nem lehet arra fogni hogy kiurultek a testembol a vitaminok. A haziorvosunk szerint igen. :) Nem en talaltam ki.
Es azert nem irok a kajarol mert azon nincs mit csamcsogni. Felezem az adagokat, nem eszek cukros dolgokat, kevesebb lisztes dolgot eszek. Nem nasizok, csak nagyon ritkan. Ha valami nagyon egeszsegtelen dologhoz folyamodtam volna, a szuleim leallitottak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!