Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, több mint 40...

15 éves vagyok, több mint 40 kilót fogytam egy év alatt Hogyan segíthetnék az embereknek?

Figyelt kérdés

Nem akarom megváltani a világot, de szeretnék segíteni a fogyni akaró fiataloknak. Hogyan tegyem ezt? A legegyszerűbbnek az internet láttam, mert a fiatalok általában azon lógnak, és hát a kövér ember legjobb barátja a számítógép.

Szóval hogy léphetnék kapcsolatba a fiatalokkal? Gondoltam a blogra,meg is csináltam de az a baj hogy nem a fogyásom elején kezdtem. Egyéb ötletek,tippek?

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. márc. 30. 20:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nagyjából egyetértek veled, utolsó, de ez "A mesterséges vitamin pedig nem megoldás." :D:D szerinted a vitamin molekula tudja magáról, hogy laborban szintetizálták, vagy a gyümiben?
2011. ápr. 4. 16:04
 22/28 anonim ***** válasza:
én 10 kilót fogytam, még -2 kg kéne az álomhoz:DD ezzel a 2 kilóval 4 hónapja próbálkozom, de nem akar megmozdulni a mérleg..:D nekem is adhatnál tippeket:)
2011. ápr. 4. 16:59
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gratulálok a fogyásodhoz!

Én 38 kg-t fogytam le 1 év alatt és azt szeretném kérdezni tőled, hogy Neked a bőröddel mi a helyzet? Sajnos nekem elég "laza" lett, nem lógós azért, de hát ekkora fogyásnál nem igazán marad feszes...

Esetleg erre van valami tanácsod, hogy lehetne kicsit feszesíteni? Köszi előre is.

2011. ápr. 4. 19:08
 24/28 bala82 ***** válasza:
Nekem is negyven kilo leadasa a cel, harmincat le is adtam mar, de kb 2 hete megrekedtem. Neked mik a tapasztalataid az utolso 10 kg kapcsan?
2011. ápr. 4. 19:15
 25/28 anonim válasza:
Énis írok neked, én olyan 15kg max. 20-tól szeretnék megszabadulni.megy a privi.
2011. ápr. 4. 20:43
 26/28 A kérdező kommentje:

@09:49!

Nem en vagyok a videon, soha nem is mondtam/irtam hogy en lennek rajta. Csak egy kis inspiracios video. Ami engem is inspiralt.

2011. ápr. 5. 14:05
 27/28 A kérdező kommentje:

@14:46!

Kezdjuk az elejen. Szoval, szerinted nem egeszsegesen fogytam le. Ugyanazt ettem mint elotte. Fott etelt,sok zoldseggel, es pl hallal, vagy csirke hussal. Szerintem ez nem egeszsegtelen. Annyi volt a lenyege hogy feleztem az adagokat, ami az en esetemben a megoldast jelentette, mert nagyon sokat ettem egyszerre.

Az hogy sokat voltam beteg nem ugy kell elkepzelni hogy egesznap a wc mellett ultem, es hanytam. Sokszor voltam megfazva,es gyakrabban volt hoemelkedesem. Szerinted nem lehet arra fogni hogy kiurultek a testembol a vitaminok. A haziorvosunk szerint igen. :) Nem en talaltam ki.

Es azert nem irok a kajarol mert azon nincs mit csamcsogni. Felezem az adagokat, nem eszek cukros dolgokat, kevesebb lisztes dolgot eszek. Nem nasizok, csak nagyon ritkan. Ha valami nagyon egeszsegtelen dologhoz folyamodtam volna, a szuleim leallitottak volna.

2011. ápr. 5. 14:13
 28/28 anonim válasza:

Szia !

Engem is érdekelne ! :)

2015. jún. 19. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!