Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, több mint 40...

15 éves vagyok, több mint 40 kilót fogytam egy év alatt Hogyan segíthetnék az embereknek?

Figyelt kérdés

Nem akarom megváltani a világot, de szeretnék segíteni a fogyni akaró fiataloknak. Hogyan tegyem ezt? A legegyszerűbbnek az internet láttam, mert a fiatalok általában azon lógnak, és hát a kövér ember legjobb barátja a számítógép.

Szóval hogy léphetnék kapcsolatba a fiatalokkal? Gondoltam a blogra,meg is csináltam de az a baj hogy nem a fogyásom elején kezdtem. Egyéb ötletek,tippek?

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. márc. 30. 20:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ide írod le??
2011. márc. 30. 20:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jól jönnének a tippek, de már 2 hónapja egy levelet sem továbbít nekem a citromail, úgyhogy örülnék, ha ide írnád le, hogyan fogytál le. :)
2011. márc. 30. 21:07
 13/28 A kérdező kommentje:

Inkabb leirom a blogom cimet, oda mar egyszer leirtam a kis tortenetemet (persze csak emlekezetbol)

[link]

2011. márc. 30. 21:13
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia, elolvastam a blogodat........

Először is gratulálok! :-)

Nagyon durva, hogy milyen akaraterőd van!!! Nem is a fogyás, hanem az, hogy tényleg egyik napról a másikra rászántad magad!

Amúgy mi a célod? Izmokkal hogy állsz?

2011. ápr. 4. 08:48
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy!
2011. ápr. 4. 09:03
 16/28 A kérdező kommentje:
A cel az az hogy kb lefogyok 75 kg-ra, es utana elkezdek erositeni. Most is erositgetek, de azt is csak zsiregeteskent. Tehat amit most csinalok azzal nem az a celom hogy tomeget noveljek.
2011. ápr. 4. 09:37
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan te vagy a képeken meg a videon is?

az minimum 25 éves ember

2011. ápr. 4. 09:49
 18/28 anonim ***** válasza:
Nekem is idősebbnek tűník:))
2011. ápr. 4. 10:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ami a videón van, az inspiráció, oda is írta a srác, ha megnéznétek, angol felirat van.
2011. ápr. 4. 14:21
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

Idézem a blogodból: Amikor elkezdodott az iskola, sokat voltam beteg....gondolom mivel szepen lefogytam, az immunrendszerem is begyengult.

És: Mostanaban eleg sokat voltam beteg. De ugye most volt tel, ilyenkor a szervezetbol kiurul az osszes vitamin, stb.

Szeritem ne segíts senkinek. Ha normálisan fogynál, nem gyengülne az immunrendszered és és nem betegeskednél. Magaddal azt csinálsz, amit akarsz, mások egészségével ne játssz! És ennek semmi köze a tavaszhoz meg a vitaminokhoz, amire fogod! A mesterséges vitamin pedig nem megoldás. (Régen, amikor télen nem lehetett zöldséget-gyümölcsöt kapni, mert csak az volt, ami Magyarországon termett, de itt meg télen nem terem semmi, valóban volt vitaminhiány tavaszra. De most, hogy egész télen kapható paprika, paradicsom, narancs, citrom, saláta... ami szem-szájnak ingere, ez a probléma már nem akkora probléma, mint régen. Esteleg a D vitamin, mert kevés a napfény. De ha normálisan kajálsz, nem lehetsz vitaminhiányos. Ha meg nem normálisan, azt ne terjeszd!)

Sportolni lehet, de egy szót sem írsz a kajáról. Megjegyzem, ez nem is baj, a táplálkozástudományt egyetemen oktatját sok évig.

Gratulálok az akaraterődhöz és a fogyáshoz, de nem támogatom azt, hogy másoknak is meg akard mondani a tutit. Vagy ha mégis, akkor szerezd meg ehhez a megfelelő szakképesítéseket, és utána tedd!

2011. ápr. 4. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!