Általában miből áll a diétás étrend, mit esztek?
aki kb hetente le akar adni 1 kg-t az szerintem így egyen ahogy én és én is heti 1 kg-t fogyok:
reggeli: valamilyen gyümölcs (ez valamikor kimarad mert suli előtt ha van időm bekapok valamilyet de nem mindig van idő rá)
tízórai: (9 órakor): barna kenyérből készült, sajtos (nem olyan sok sajtos), zöldséges szendvics
ebéd: amit a menzán adnak, általába mindet emgeszem amit adnak, itt nem válogatok
tízórai: valami ami nem olyan hizlaló, sima natúr joghurt extrudált kenyérrel, vagy főtt tojás, rizs, vagy hal, esetleg müzli tejjel (de ezt nem ajánlom) vagy banán
és innentől kezdve már nem eszek semmit csak vacsorára (7 óra körül) egy nagy tál gyümölcsöt
naponta 2-3 órát sportolok (futás, torna, bicikli)
Én csak a kérdésre válaszolok, az étrendem valószínűleg pocsék, senki se utánozza!..
reggeli: egy tál műzli
tízórai: egy szelet műzli
ebéd: egy melegszendvics vagy egy péksüti
vacsora: valami kis főzelék, vagy egy kis saláta.
reggeli: 2 szelet toast kenyérből szenya (parizerrel, sajttal, light margarinnal)
tízórai: gyümölcs
ebéd: ami éppen van.. leves/főzelék/tészta stb.. (itt még szerintem nyugodtan lehet tésztát is enni, hisz most még lemozgom)
uzsi: gyümi + szobabicó 1 óra :)
vacsi: tojásrántotta, vagy az ebédből egy fél adag
enyém ilyen:
r: 2 sz tk kenyér+sajt/tojás/csirke-pulykamellfelvágott/mozzerella sajt (mikor mi)+zöldség
t: egy-két alma, v narancs, v mandarin
2 óra felé suliba iszok fehérjeturmixot (mert szeretem, és mert éhes is vagyok már, és valahogy jól esik XD)
ebéd (3-4kor) ami van, leves, főzelék, rizs, krumpli, feltét(hús, hal, tojás) és variálva (pörkölt, sült, natúr, párolt, sonkával, gombával töltött stb)
v: (6kor) túró vagy joghurt/kefír fahéjjal, citromlével és 2 db almával
Én így csinálom:
Reggeli: Általában müzli tejjel [kb 2 dl tej és 50 g müzli] vagy 1 melegszendvics 2 szelet teljeskiőrlésű toast kenyérből [főtt sonka, sajt, vaj]
Tízórai, suliban: 1 csokistej, 1 túrórudi vagy müzliszelet vagy valami ilyesmi [tudom, hogy ez nem épp a legjobb :D]
Ebéd: Amit anyu csinál, de kevesebbet, mint amennyit eddig ettem.
Uzsonna: -
Vacsora: Nem mindig vacsizok, de ha igen, akkor 1 kiwit, vagy 2 narancsot, vagy 1 almát, vagy 2 dl tejet.
Na, az én étrendem sem éppen a legtökéletesebb, de nekem ez felel meg, ez az, amit tartani tudok. Hetente kb másfél kilót fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!