Hogy osszam el az 1500 kalóriát 5 étkezésre?
Annyit tudok, hogy reggelire több, vacsira kevesebb, de számszerűsítve hogy van? (Irányadónak szeretném csak)
5 étkezés: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora.
általában így épül fel az étrendem:
R: 300
T: 300
E: 400
U: 300
V: 200
Nem pont azért, mert azt mondták, hogy így kell, sokkal inkább, mert így jön össze az étrendem :). A reggelim szendvics, tízóraim zabkása és gyümölcs, az ebéd sovány hús körettel, uzsira is vacsira túrót, tojást és zöldségeket szoktam enni. Nekem ez eddig jól működik, viszont hozzátenném, hogy én pontosan számolom a ch, fehérje és zsírbevitelem.
Nekem így van rendben a fogyás, de ezt úgyis neked kell kitapasztalnod: 150-160 g ch, 120 g fehérje, 40 g zsír
Lehet, te kicsivel több ch-val is tudsz fogyni, de lehet kevesebb kell. Szerintem próbáld ki 160 gramm ch-val, 2-3 hétig egyél így, aztán elválik, hogy megfelelő-e, ha nem történik fogyás, akkor 20-30 grammal csökkentsd. Egyébként egy idő után úgyis kell csökkenteni, mert ahogy fogyunk az energia igény is csökken, én pl 180 gramm ch-ról indultam, most 150-160 g ch-t eszem, s így fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!