Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hagyjam ki a vacsorát?

Hagyjam ki a vacsorát?

Figyelt kérdés
Uzsonnára csak egy kevés túrót szerettem volna enni, de abból a kevésből 15 dkg lett, nem beszélve arról, hogy 3 szelet csirkemellsonkát is ettem hozzá.Amúgy ma összességében eddig 1000 kcalt ettem.Vacsorázhatok még, vagy inkább ne?
2011. márc. 29. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ne viccelj már persze hogy ehetsz! 15 dkg túró nem a világ vége.
2011. márc. 29. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Egyél szerintem,de ha lehet akkor valami olyat amihez nem eszel kenyeret.Gondolok ilyenre hogy virslit és sajtot vagy egy tál müzlit tejjel stb.És igyál mindeképpen sokat.
2011. márc. 29. 16:14
 3/8 A kérdező kommentje:
10 dkg zsírszegény natúr joghurt 10 dkg uborkával jó lesz?
2011. márc. 29. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
jó lesz de előzőnek írták ,hogy tejet meg müzlit..nah azt vacsira soha !!! szénhidrát bomba az reggelire tökéletes de vacsorára nem
2011. márc. 29. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:

1000 kcal? Simán ehetsz, sőt kell is! Ehetsz müzlit tejjel, mi van, ha ch bomba?

Nem tudom, ki találta ki ezt a vacsira már csak fehérjét-baromságot.

Ha én vacsira csak túrót ennék, lefekvéskor már szédelegnék az éhségtől, és reggel a vércukrom nem a pincébe, hanem a Föld túloldalára költözne.

Nem attól a tálka müzlitől fogsz elhízni.

2011. márc. 29. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
nemis attól az egytől hanem arengeteg müzlistáltól szénhidrát az energiára kell ugyan neki minek alvásnál??? ennyi erővel mértnem mondjuk rögtön neki ,hogy egyen meg egy tál sültkrumplit kolbásszal...egytől nemfog elhízni...
2011. márc. 29. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Amennyit evett egész nap tényleg nem fog megártani a müzli és jobb ha szépen lassan fogy minthogy sanyargatással gyorsan és majd szépen hamar feljönnek a kilok ha majd visszatér a normális étkezéshez.Valaki mondja hogy huuu a gyümit se jo este mert hizlala...a nagy francokat,akkor már ennyi erövel ne egyen az ember semmit.Nem szabad ennyire véresen komolyan venni dolgokat,nem kell enni egy egész vagonnal és akkor nem lesz gond.Amúgy a túrót hogy eszed?Magába vagy mit csinálsz vele?Így sose tudnám megenni!Mondjuk amúgy imádom a körözöttet vagy ha barackbefött van a turoban,de ala natur nem menne le az tuti.Egyél hozzá felvágottat,ubit,akár virslit,kenyér nélkül minden jó.
2011. márc. 29. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
a megoldás az lenne ha többet enne nappal mint amit leírt és kevesebbet este ez lenne a normális amivel nem jönnének vissza a kilók de mennének is le...
2011. márc. 29. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!