Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért jobb délután fehérjét...

Miért jobb délután fehérjét enni mint mondjuk almát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem tökmindegy, mikor mit eszel, legyen az fehérje, ch,...

Én este valszeg perecet fogok enni, mert a husi franciasalival-kombó után még éhes vagyok. :D

2011. ápr. 2. 20:48
 2/3 anonim válasza:
100%
Estefelé jobban beépül a szervezetedbe a fehérje. Fontos, hogy sok fehérjét fogyassz, így nem épülnek le az izmaid a fogyókúra alatt.
2011. ápr. 2. 22:01
 3/3 Tyler913 ***** válasza:
100%

Feherjet (plane ha edz is valaki) minden etkezes alatt alkalmas fogyasztani,delelott is,delutan is.

A feherjeben keves a kaloria,tehat akkor sem hizlal,ha delutan/este fogyasztod.

Ha viszont dietazol,es fogyni akarsz,akkor oda kell figyelni a szenhidratbevitelre.Az alma pl. egyszeru szenhidrat,ezaltal gyorsan megemeli az inzulinszintet,sok kaloriat ad,amit nem biztos hogy azonnal felhasznalsz,sot,este mar biztosan nem.Ezert mondjak,hogy egyszeru szenhidrat leginkabb reggelire ill. edzes,mozgas utanra valo.

2011. ápr. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!