Miért jobb délután fehérjét enni mint mondjuk almát?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 16:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy, mikor mit eszel, legyen az fehérje, ch,...
Én este valszeg perecet fogok enni, mert a husi franciasalival-kombó után még éhes vagyok. :D
2/3 anonim válasza:
Estefelé jobban beépül a szervezetedbe a fehérje. Fontos, hogy sok fehérjét fogyassz, így nem épülnek le az izmaid a fogyókúra alatt.
3/3 Tyler913 válasza:
Feherjet (plane ha edz is valaki) minden etkezes alatt alkalmas fogyasztani,delelott is,delutan is.
A feherjeben keves a kaloria,tehat akkor sem hizlal,ha delutan/este fogyasztod.
Ha viszont dietazol,es fogyni akarsz,akkor oda kell figyelni a szenhidratbevitelre.Az alma pl. egyszeru szenhidrat,ezaltal gyorsan megemeli az inzulinszintet,sok kaloriat ad,amit nem biztos hogy azonnal felhasznalsz,sot,este mar biztosan nem.Ezert mondjak,hogy egyszeru szenhidrat leginkabb reggelire ill. edzes,mozgas utanra valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!