Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsira inkább joghurtot vagy...

Vacsira inkább joghurtot vagy tojást egyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem joghurtot, vannak ilyen 0,1%osak, a tojásban sok a zsír
2011. márc. 26. 21:36
 2/6 anonim válasza:

A kettő közül én tojást ennék.

Laktató és sokféle vitamin van benne.

Korgó gyomorral lefeküdni, annál nincs rosszabb.

És azért nem olyan sok kalória.

2011. márc. 26. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Tojás!

Én úgy szoktam csinálni, hogy 2 "teljes" (sárga+fehérje) és 3 sárgája nélkülit teszek bele. Szerintem sok lenne az 5 tojássárgája, sok benne a koleszterin.. De így meg pont jó, mert fehérje van benne több :)

2011. márc. 27. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:

tojásba "jó" koleszterin van ami segít a lebontásban.

Ausztrál tudományos kutatás.

Plusz volt egy ember, aki napi 10 db tojással kezdte a reggelt és alacsonyabb volt a koleszterinje, mint egy átlag emberé.

Néha megéri utána nézni a dolgoknak.

(és igen 2 féle koleszterin van: Jó és rossz koleszterin. Az előbbi "takarítja" az utóbbit és ezt a jó koleszterint (HDL)csak kívülről vihető be,főleg mediterrán jelegű étrenddel,olivabogyó-olaj,omega-3 zsírban gazdag hal ételekkel.

Tudni kell hogy maga a koleszterin nagyon fontos a szervezet működéséhez,csak a rossz koleszterin(LDL) "túl billenése" okozhat az erekben lerakódást,és aztán érrendszeri betegségeket

2011. márc. 27. 16:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek. :)
2011. márc. 27. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:

amúgy milyen joghurtot ennél?

én helyedben váltogatnám, de ízesített terméket nem ajánlok fogyókúrához, a sok cukor és tartósítószer miatt!

Még egy általad főzött pudingban (200ml) is kevesebb a cukor. -.-

2011. márc. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!