Ha elértem álmaim súlyát után is diétáznom kell?
Figyelt kérdés
Visszatérhetnek a kilók is, ha egy kicsivel többet eszem és finomabbakat? Lassú fogyókúrába kezdtem, hónapok alatt szeretnék elfogyni. Viszont nem szeretem a diétás kajákat, és ennék már édességeket is...
Szóval ha minden visszatér tutira jönnek majd a kilók is? A sportot biztosan nem hagyom abba, jó érzem magam tőle...
2009. febr. 24. 14:44
1/2 anonim 

válasza:

Szia! Ha nem változtatod meg az életmódodat visszatérnek a nehezen leküdött kilók. A szervezet úgy működik, hogy kell egy bizonyos kcal mennyiség a fenntartásához, ha attól többet eszel hízol, ha kevesebbet fogysz. Bizonyos kajáktól majdnem biztosan hízol pl. cukrok, liszt, egyéb feldolgozott élelmiszer. Épp ezért az édesség a diétában egyáltalán nem jó.
2/2 anonim 

válasza:

Visszetérhetnek simán, utána is próbálj mértéket tartani. Sajna beleesik az ember abba a hibába, hogy miután lejöttek a kilók jól elkényelmesedik "énmegtudomcsinálni" érzés ésatöbbi. Hogy a sportot nem hagyod abba az nagyon jó, ha nem eszel féktelenül a kedvenc kajáidból, akkor szinten tarthatod, hacsak nem vagy hízásra hajlamos. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!