Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A testem segítségért könyörög....

A testem segítségért könyörög. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden másnap tornázni fogok, és ha az idő engedi minden nap ugrókötelezem majd. Minden nap két liter vizet fogok meginni. Egy héten egyszer kihagyom a vacsorát. Alkoholt nem fogyasztok, és nem eszem édességet.

Formásabb és feszesebb szeretnék lenni, a súlyommal nincs bajom, 51 kiló vagyok. Mit kéne még tennem? Mit ajánlotok? Kérlek próbáljátok meg egyszerűen megfogalmazni, még sosem próbálkoztam ilyennel, nem értem a szakszavakat. :-)

2011. márc. 22. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Én az edzéshez tudok hozzászólni! Nehogy eddzél minden nap! Nem szabad, kellenek pihenőnapok 1-2. Nyilán nem úgy, hogy szombat-vasárnap pihenőnap az úgy nem jó. Mondjuk kedd, és péntek pihenőnap, vagy ahogy te szeretnéd variálni, de ne egymás utáni napok legyenek.

vacsira pedig enned kellene, fehérjét méghozzá, csirkemellet, sovány túrót...

22L

2011. márc. 22. 20:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
jah, minden másnap tornázol bocsi úgy olvastam, hogy minden nap:) edzés után egyél leginkább fehérjedús ételeket, azok kellenek az izomrostoknak. Meg hát a vacsi amit írtam
2011. márc. 22. 20:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Ilyeneket, hogy görög saláta, tonhalsaláta, vagy csak sima kukoricás paradicsomos uborkás salátát lehet enni? Ezekben lehet majonéz? Vagy vacsorára nagyon nem jó a majonéz? Amúgy sem szoktam sokat vacsorázni, de néha meg nagyon éhes vagyok este. Rendben, akkor nem ugrókötelezem minden nap, majd variálom a kettőt úgy, hogy legyen pihenő nap is. :-)
2011. márc. 22. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

hát a saláta mehet nyugodtan, de vacsira hagyd ki belőle a majonézt, az egy méreg de komolyan:) bár én is nagyon szeretem. Ha semmiképp nem tudod elhagyni a szénhidrátot, akkor azt reggel edd. Meg amúgy is szükségünk van szénhidrátra, szóval akik fogyóznak is és elhagyják teljesen azok nagyon buták:)

Kukorica: csak mérsékkel, mert borzalmasan hizlal. amikor a malacokat hizlalni akarják, akkor kukoricával etetik őket. ezt csak érdekességként írtam.

Nyilván ha hetente egyszer megkívánsz egy kis kukoricasalátát attól még nem fogsz tönkre menni:D pláne, hogy nem fogyókúrázol. de vigyázni kell vele.

Jah, és edzés közben igyál sok-sok vizet. Bemelegítésre, és végén a nyújtásra figyelj, mert anélkül nem ér semmit az egész

2011. márc. 22. 20:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
de, ha meg vegyes salátában van pár szem kukorica az sem a világ:)
2011. márc. 22. 20:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen. :D Van egy olyan sima salátám, amikor csak paradicsom meg kukorica van tejfölben, kefirben, és majonézben, néha van benne uborka is. Ebből bármennyit képes vagyok megenni, egyszerűen imádom, de akkor mostantól csak hétvégén eszem majd egy ilyet, és amúgy vacsorára hagyom a majonézt, meg a kukoricát is. Maradok a csirkés, tonhalas salátánál. :-) Köszönöm a válaszaidat, az összesre adtam egy zöld tappancsot.
2011. márc. 22. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

igazán nincs mit. A csirke és a hal jóó választás:)

Esetleg még, ha nagyon kívánod a salátát majonézzel, vagy tejföllel, akkor csináld meg egy kis zsírszegény tejföllel, törhetsz bele akár fokhagymást is. Vagy magad készítsd el a majonézt diétásan:

1 dl joghurtot elkeversz egy főtt tojás sárgájával

Fűszerezed ízlés szerint: só, citrom, bors mustár vagy mustárpor, édesítőszer(folyékony)

nincs több ötletem:D

2011. márc. 22. 22:10
 8/12 A kérdező kommentje:

Szoktam magamnak készíteni majonézt. Holnaptól akkor saláta lesz a vacsorám, ma azt hittem kibírom, hogy ne egyek már ilyen későn, de hiába megettem két mini kolbászt, és egy hatalmas sajtot, nem tehetek róla, egész nap nem kívánom az ételt, de eljön a késő este, éjszaka, és rögtön a hűtő előtt állok. De nem baj, minden fejben dől el, és én le fogok szokni erről. Egyébként reggel a szendvicseimbe tehetek majonézt? Azt sem kéne minden nap ugye? Amúgy nem étkezem egészségtelenül, az egyetlen egészségtelen dolog amivel bántom magam az az energiaital, de az is, heti egy, meg most mint itt kiderült a majonéz is. :-)

Megyek aludni, mert csak egyre éhesebb leszek. Még egyszer köszönöm.

2011. márc. 22. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:

még egyszer szívesen:)

hát mivel nem fogyózni akarsz konkrétan, néha lehet a szendón szerintem majonéz, de azért ne legyen mindennapos:)

2011. márc. 23. 07:54
 10/12 anonim válasza:
nem kell pihenő nap, ha minden nap edzel az se para...
2011. márc. 23. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!