Van valami jó fogyókúrás, vagy diétás turmix receptetek amit így délután lehet iszogatni? (alapanyagok lent)
Figyelt kérdés
Van itthon: alma, banán, körte, édesítőszerrel készült barackbefőtt, ugye tej, citromlé, fahéj stb...
Köszi szépen!
2011. márc. 22. 14:22
1/9 anonim válasza:
A legjobb egy nagy pohar frissen facsart grapefuit,vagy esetleg citrom.
2/9 anonim válasza:
egy diétába van az a turmix benne hogy : 1 banán egy kifacsart narancs leve (naracslé akár) 1 dl tej és 2dl joghurt 1ek méz ezen variálhatsz egy keveset és szerintem rendben van:)
3/9 anonim válasza:
Hat utolso ez jo,de ha ilyeneket innek malacca valnek a vegen. De ti tudjatok.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
Én azokból az alapanyagokból gondoltam készíteni, amit leírtam, hogy mi van itthon. Mára legalább is:)
2011. márc. 22. 15:19
5/9 anonim válasza:
Az 1 ek mèztöl vagy a gyümölcstöl lennél malac?-.- idiòta
6/9 A kérdező kommentje:
a pizzától hamarabb leszek malac, mint a recepttől, amit a válaszoló leírt.
Még mindig egészségesebb, ha megiszok egy ilyet, vagy neki ülök egy tál körömpörköltnek. :D
2011. márc. 22. 17:03
7/9 anonim válasza:
Ez mind rendben is van,de azt irtad hogy delutan akarod iszogatni......Ami azt jelenti hogy nem eppen ebed helyett iszogatod. Ami ugyebar azt jelenti hogy a foeteleket nem kerulod el. Persze attol is fugg mit eszel vacsorara,ebedre,stb. Na mindegy jo iszogatast!
8/9 A kérdező kommentje:
nem nem a főétkezések helyett szeretném. de pl. a rakott krumpli a kedvencem, ha az van ebédre, délután is ettem belőle. Erre írtam, hogy még mindig jobb, mintha rakott krumplit ennék kenyérrel:) de köszi amúgy!
2011. márc. 22. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!