Hogyan képzeltek el egy 18L,170cm/72kg-os lányt?
Most is diétán vagyok, eddig is azon voltam csak hát itthon nem igazán érdekelt senkit, külön étrendet magamnak nem tudtam csinálni, így ahogy tudtam próbáltam a szénhidrátot, zsírt mindent csökkenteni és egészségesen enni. Aztán most kiderült hogy apám cukorbeteg szóval már lassan 1 hónapja nem veszünk cukrot, helyette édesítőt használunk, és mindent úgy hogy ne legyen sok a szénhidrát benne. Naponta eszem úgy 4-5×, lefekvés előtt 2 órával semmit. Sajnos anyagilag nem tehetem meg hogy konditerembe járhassak vagy bármit sportolni (pedig zumbázni nagyon szeretnék, január óta tervezem de az se jön össze..), helyette napi 1 órát szobabiciklizek, és vettem egy ideje hulahopp karikát, sokat olvastam róla és volt akinek bevált.
Szóval ez a helyzet kb étrend, mozgás terén.
Az a baj hogy régebben elég duci voltam, és még anno annyira rosszul éreztem magam hogy rohamosan fogytam le, így kicsit lóg a bőröm :( a felkaromnál és a hasamnál. Hasam még mindig van egy kicsi, és most a derékra próbálom fektetni a hangsúlyt.
Szóval mondhatni ilyen homokóra alkatom van nagyjából.
Viszont nem tudom miért de a hátamnál kiáll egy csont, vagy hogy mondjam..és hátulról nézve kicsit "férfias" a vállam :( Ezzel lehet csinálni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!