Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan képzeltek el egy...

Hogyan képzeltek el egy 18L,170cm/72kg-os lányt?

Figyelt kérdés
Úgy értve hogy szerintetek mennyire vagyok súlyos ezekkel az adatokkal?
2011. márc. 21. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha képet tolnál könnyebb dolgunk lenne. Anyám is ilyen magas és 70 kg, de őt se mondanám kövérnek. :)
2011. márc. 21. 12:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha akartam volna képet rakni akkor tettem volna, különben se fogom "lejáratni" magam itt hogy képeket pakolok fel magamról. :)
2011. márc. 21. 12:54
 3/12 anonim válasza:

Mondjuk teltkarcsúnak mondanám.

De kép alapján tényleg más lenne.

Barátnőmmel pl. ugyanúgy 165 centik vagyunk, súlyban ő több nálam kb. 5 kilóval, én 55, ő 60. S őt még nem mondták soha teltnek, engem viszont igen...mert tök más az alkatunk!

2011. márc. 21. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:

fej nélküli képre gondoltak szerintem.De amúgy nincs rajtad sok fölös.Mondjuk én nem vgyok a tulzott vékony emberek híve.Azaz olyan 170 centihez 70 kilo,de legkevesebb 65 passzol.Amúgy nem mindegy az elosztás,mert valakin szépen eloszlik a nagyobb suly is valaki pedig aránytalanul néz ki hiába kevesebb kilo.Értem azt hogy nem mindegy hogy 70 vagy de mindehol van az a kis fölös,vagy tök vékony a felsőtest de nagy hátso és vastag combok megy hozzá,de mondhatnám azt is amikor vékony lábak nagy hátso vagy vlékony lábak és nagy felsőtest.Szóval te tudod hogy mennyire oszlik el rajtad a fölös,ha nem arányosan akkor probálj meg olyan gyakorlatokat csinálni ami kifejezetten arra a területre hat,értem ugy hogy ha hasban van a fölös akkor felüléseket vagy hasra irányulo gyakorlatokat csinálj.

165/65 26L

2011. márc. 21. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha annyi sütnivalód sincs, hogy úgy rakj fel egy képet magadról, hogy ne ismerjenek rád, akkor talán jobb is, hogy nem raktál fel magadról.
2011. márc. 21. 13:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez baromi messze van a teltkarcsútól. A normális felső határán van. De nagyon oda kell figyelned, hogy ebből ne legyen elhízás. Talán mínusz 1-2 kg jót tenne.
2011. márc. 21. 13:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Rakj fel képet! Szerintem nem sok 72 kiló a magasságodhoz. Nem vagy vékony, de attól még lehetsz igazán dögös.
2011. márc. 21. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
így semmit nem gondolok...kép kéne. vagyis elsőre azt gondolom hogy van rajta jópár kiló felesleg. de ha profi sportoló akkor lehet feszes testű is. de ha sportoló lenne nem tenne fel hülye kérdéseket szóval az első gondolatom tartom:)
2011. márc. 21. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Dagadtnak.
2011. márc. 21. 14:00
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Én 175 cm vagyok, és 77 kg. (Igaz, már 32 éves, és van egy kislányom is). És nem vagyok kövér!! Vékony sem. Az a "pont jó" kategória, de nekem sűrű, tömör, erős csontjaim vannak. (Csontsűrűségvizsgálaton mondták).
2011. márc. 21. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!