Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van némi felesleg a belsőcombo...

Van némi felesleg a belsőcombomon, Réka napi 20 perc önmagadért- ra tornázok, ez jó megoldás, vagy diétázni kéne?

Figyelt kérdés
A BMI indexem ideálist mutat (23 éves lány, 164cm 57kg), mégis picit aránytalannak látom magam, kicsi mellek, kissé körte alak, a combom pedig felül vastag és puha, van rajta némi zsír. Rubint Réka combfeszesítő programjára tornázok, kb hetente 3- 4 alkalommal, néha eljárok futni is, heti 2- 3x. Jó ez így, vagy először le kéne adnom azt a kis felesleget, és utána tornázni? Mik a tapasztalataid az említett dvd- ről?
2011. márc. 20. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nem kéne fogynod, csak izmosítani.Rubint Réka dvd-je nagyon jó, de ha van rá időd, akkor 2x csináld megy egymás után, így már egy hónapom belül látható változás lessz.
2011. márc. 20. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna, ugyanígy nézek ki én is, pont ennyi cm-rel és kilóval, csak egy évvel idősebb vagyok :)

Szerintem sem kell fogynod, csak formásítani.

Rékától a 20 percest szoktam csinálni heti egyszer és szintén heti egyszer a 90 perces alakformálót (ha bírod annyi ideig, akkor hidd el nagyon hatásos, hamar látni fogod magadon a változást!)

Ezenkívül aerobicra járok heti 2x60 percet - ha van rá módod, akkor ezt is nagyon ajánlom:)

2011. márc. 23. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!