Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fél óra ugrálókötél után 2...

Fél óra ugrálókötél után 2 tojás egy kis pároltzöldséggel lecsúszhat?

Figyelt kérdés

Vagy mit ajánlotok torna után vacsira??(nagyon elején vagyok az életmódváltásnak...)

Köszi a válaszokat!!:)

2011. márc. 20. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:

akkor jobb, ha az elején megtanulod: az életmódváltás arról szól, hogy egész életedben tartod majd. így tehát simán "lecsúszhat" amit te írtál, egyébként sem egészséges kora délutántól felkelésig koplaltatni a szervezeted.

vacsorázz nyugodtan rendes adagot, csak arra figyelj, hogy mit eszel.

pl ilyeneket (bár mondjuk nem tudom az adataid, de én 174/65-tel ezeket eszem):

- 3 főtt tojás annyi friss zöldséggel, amennyi belém fér

- rántotta kevés olajjal 3 tojásból, bele sonka, hagyma és mexikói zöldségkeverék

- 250g túró kis natúr joghurttal és gyümölcsökkel keverve, hozzá 2-3 pufirizs

- sonkatekercs, benne apróra vágott paprika, hagyma és tojás jól befűszerezett natúr joghurttal összekeverve, mellé fejessaláta

- gyros tál: 2 szelet csirkemell pici olajon gyros fűszerekkel megsütve, feldarabolva, fejessaláta + zöldségek, az egész befűszerezett natúr joghurttal leöntve

- paradicsom oregano-s mozzarellával

a többi csak fantázia kérdése...

2011. márc. 20. 16:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Amúgy lehet kicsit rosszul fogalmaztam,mert először szeretnék kicsit fogyni,vagy ha nem fogyás inkább alakformálás lesz belőle azt sem bánom csak jobb alakot szeretnék...De utána sem szeretnék magamba zsíros és fehérlisztes kajákat tömni folyton...:)

2011. márc. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!