Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrás sikersztorik?

Fogyókúrás sikersztorik?

Figyelt kérdés

én is megosztom veletek, és légyszi ti is írjatok hogy mióta fogyóztok nemet kort leadott kg... :)

kb 2-3 hete kezdtem bele az életmódváltásba.. szeptember óta próbálok leadni mindeössze 5 kilót... de nem ment, de úgy érzem most menni fog... :)) 173 cm vagyok és 60 kiló vtam 2 hete... de 55 szeretnék lenni most vagyok 58kg. arról szól ez az egész hogy elkezdtem teljes kiörlésú kenyeret, zsemlét enni és hozzá pl retket. ez a reggelim, volt hogy tojásrántotttát ettem éshozzá teljeskiörlésú zsemlét... :) 10órainak eszek egy almát pl vagy joghurtot... ebédre azt eszek ami van.. ( ha sültkrumpli van akkor abból nem eszek, ha anyukám rántotthúst csinál nekem inkább naturan csinálja éssalátát eszek hozzá. ha tészta van eszek belőle.. persze nem viszem túlzásba) délután eszek almát joghurtot és ha nagon éhes vagyok akkor vmi teljeskiörlésű dolgot... :) minden nap mozgok valamit... kevés időm van konditeremre max heti 2szer szóval ha mást nem itthon táncolok nyújtok stb ilyenek... :) ez életmódváltás nem fogyókúra !!!

írjatok ti is !! :)) köszii

2011. márc. 20. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

76 kg > 57 kg

15/L, fél év, torna, egészséges étrend.

na ez az én sikersztorim :)

2011. márc. 20. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
15/L Gratulálok! :) Hogy érzed magad a bőrödben ennyi fogyás után? :)
2011. márc. 20. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:

előzőnek: remekül :)

15/L

2011. márc. 29. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!