172 cm magas vagyok és 90kg! Leszeretnék fogyni mert nem érzem magam jól a börömben! Hogy tudnék májusig lefogyni 15kg max.?
Figyelt kérdés
hogy tudnék??a 90 napos diétát nem szereteném nekem az hosszú!én májusik szeretnék lefogyni olyan 15 kg!lehetsége az???segitsetek h h fogyak le2009. febr. 22. 20:04
11/21 anonim válasza:
20:52-es,ird meg a titkodat...Lécccci
12/21 anonim válasza:
REGGEL 6-KOR 4 DB KORPOVIT KEKSZ,TEJES KÁVÉ ÉDESÍTŐVEL,4 SZELET FELVÁGOTT.9 ÓRAKKOR 3 DB KORPOVIT KEKSZ,TEA ÉDESÍTŐVEL,FELVÁGOTT,BÁRMILYEN ZÖLDSÉG.12 ÓRAKKOR BÁRMILYEN RENDES EBÉD,LEVESSEL,FŐÉTELLEL.DESSZERT NINCS.15 ÓRAKKOR KÉT DB NARANCS VAGY ALMA VAGY MANDARIN.CSAK NE BANÁN VAGY SZŐLŐ.18 ÓRAKKOR 5DB KORPOVIT KEKSZ,FELVÁGOTT VAGY 2 DB VIRSLI,VAGY 2 DB KOCKA SAJT,TEA ÉDESÍTŐVEL,ZÖLDSÉG.BÁRMILYEN ÉDESSÉG KIZÁRVA.NASI NINCS.ÉN EZZEL A DIÉTÁVAL HETI 1 KILÓT FOGYOK,KITARTÁSSAL ÉS AKARATERŐVEL.NAPLÓT IS VEZETEK.MINDENT ÍROK
13/21 anonim válasza:
14/21 anonim válasza:
Fogyasztótabletta ha érdekelnek a részletek mesélhetek róla de én csak szedem nem terjesztem de tudom honnan lehet kapni
16/21 anonim válasza:
szia.én 70kiló vagyok 168cm,és 54-55-re akarok fogyni.egyenlőre nem sok sikerrel.bár én 8hetet adtam magamnak.majd elmondom mire jutottam.van egy diétám,ami 4 hét-10kiló.
17/21 anonim válasza:
169 cm magasságomhoz 84 kiló vagyok,már 3-4 kilót fogytam 1 -2 hónap alatt, 12 napja napi 1 órát szobabicózom, a kcal-t betartom ,nekem napi 1900 kcal-t kell ennem, hogy meginduljon lefelé a súlyom. most kevesebbet ettem 1200-1500 kcal-t,de egy tanácsadó segített kiszámolta nekem,hogy mennyit kell ennem,hogy fogyjak.
18/21 anonim válasza:
Tegnap 12:12-es,milyen diétád van? 8 hónapja szültem, s már két hónapja nem szoptatok, mégsem ugrálnak le a kilók. Jó lenne egy ilyen módszer, amit írtál. Légyszi írd meg!
19/21 anonim válasza:
Sziasztok.
Ne hari,hogy nem válaszolok mindenkinek külön, inkább ide írnám be a lap linkjét ahol van ez a 4hét 10kg os diéta.Mindenek előtt viszont hozzátenném,hogy még nem vagyok a végén sem,még csak a kezdeti rákészülésnél vagyok,és majd ha megcsináltam tudok beszámolni élményekről.viszont ez a szimpi és egy próbát megér..sztem.www.lefogyni.hu
ezen az oldalon meg van minden a fogyókúrákról,diétákról stb..én szeretem jó dolgok vannak leírva sztem.érdemes megnézni,ha még nem találtatok oda:)csak ennyi.sziasztok.
20/21 anonim válasza:
17,28:)nyolc hónapja szültél,sztem elég neked az ősi alap..semmi fehér kenyér és tsai,este hat után nem enni,és amit a tányérodra szedsz,annak csak a felét megenni:)ha most szültél,még pár hónap,és mozoghatsz ha akarsz ha nem,ha szaladgálni kell a baba után.:)és a kilók csak úgy repülnek majd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!