Elrontottam az étkezésem, de vajon mennyire?
Figyelt kérdés
Ezeket ettem ma:
Reggeli: 1 szelet vajkrémes tk kenyér
Tízória: 1 sajtos croassan, 1 alma
Ebéd: fél tányér rizses hús, 2 nápolyi, 2 keksz
Uzsonna: 1 tányér tejbegrízt, 1 túrórudi
Vacsora : 1 szelet vajkrémes tk kenyér, 2 túrórúdi,1 alma
A héten egyre többször ettem édességet, pedig egyébként sikerült nagyjából ki iktatnom...hogyan tudnék visszatérni az egészséges étkezésre?
2011. márc. 18. 18:37
1/2 anonim válasza:
háát inkább nem véleményezem, h mennyi mindent elrontottál... ez van akkor, ha megengedsz magadnak egy bűnözős napot, aztán mégegyet, meg mégegyet... ha tudod, hogy könnyen elcsábulsz, akkor ne legyen bűnözés és kész.
hogyan vedd rá magad? hájas akarsz maradni/vissza akarod szedni amit eddig leadtál? na látod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) igen tudom hogy szinte egész nap ugymond "üres" kalóriákat zabáltam össze vissza..most nagyon rosszul érzem magam ez miatt...
2011. márc. 18. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!