Ki mit gondol errol?
Figyelt kérdés
Avagy most kezdtem el edzoterembe jarni es az lenne a kerdesem, hogy mit gondoltok melyik gyakorlatok azok, amelyek a legesleghatekonyabban fogyasszak a HAS-rol a folosleget? Nem baj, ha mashonnan is fogyok, mert tudom hogy "helyi fogyas" nincs, de tudna valaki tanacsot adni azzal kapcsolatban, hogy hogyan adjam le mindel elobb es minel hatekonyabban a hasamon levo folosleget?
Tapasztalatok? Tanacsok?
Elore is koszonok minden ertelmes valaszt. :)
2011. márc. 18. 15:07
1/3 anonim válasza:
A kardiogépeket célozd meg, mert az mindenhol átmozgat, és magas pulzuszámon kezd el égni a zsír. Én így csinálom 2 hónapja, 5 kilót fogytam: 1 óra kardio, ami áll 20 p sífutó, 20 perc futógép(ebből kb 13-15 perc futás), és 20 p taposó. Ezután hasazok még egy fél órát. Fontos, hogy ezeket között ne tarts szünetet. ez hetente 2x, otthon pedig ugrabugra DVD, és hasazás minden nap. sok sikert és kitartást!
2/3 anonim válasza:
azok a gyakorlatok, amelyekkel a legnagyobb munkát végzed. vagyis, amit a legnagyobb súllyal képes vagy végezni.
Guggolás, felhúzás, lábtológép, húzódzkodás(lehúzás csigán) evezés (súllyal, vagy csigán), fekvenyomás, nyakból nyomás.
3/3 Krisz85 válasza:
Heti 3x másfél órát csinálj aerob intenzitáson kb. 130 as pulzussal , és 2x legalább edz a teremben gépeken, illetve diétázz, és szépen fog lemenni a hasadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!