Ilyen testhez mit kell tennem? Hogy érhetem el? Mennyi idő alatt?
Jobb képet nem találtam, de talán ebből is rémlik mire gondolok.
Most átlagos testalkatom van, semmi izom.
24L
jaj igen egzesek jol megmondták :DDD
nahh az van,hogy nem teljesen így nézek ki, hanem egy picit széleseb csípöm és nagyobb mellem van ... between: kim régebben kövér volt, de most már jól néz ki és szép .... nahh az télleg genetika,hogy a csontjaid nöies formában vannak elhejezkedve (csípö,derék...stb.) deattó még ilyen vékony mindenki lehet akaraterövel ... én azt tettem,hogy kb. 3-4 honapig a felét ettem annak amit addig ettem és tornáztam rá meg minden ... meg is bántam meg nem is,hogy majd 15-20 kilot fogytam, mert a hajam elég ronda lett a koplalástól, a börom se a legszebb meg vannak ennek a dolognak mellékhatásai, de azért annyiból jó ,hogy elértem amit akartam és tetszik az alakom :D
sztem ez a csaj is (ha nem ilyen vékony lenne gyerekkorától kezdve) csak koplalással érte el az ilyen alakot. ... olyan modell fíling sztem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!