Ilyen testhez mit kell tennem? Hogy érhetem el? Mennyi idő alatt?
Jobb képet nem találtam, de talán ebből is rémlik mire gondolok.
Most átlagos testalkatom van, semmi izom.
24L
Először is meg kell jegyeznem,hogy szörnyen néz ki a képen a nő.
És az is elgondolkodtató,hogy miért egy híres lesz-bi a példaképed:D.
Na,de ez nem rám tartozik,uh a recept: szálkásító diétával lecsökkented a testzsírod kb 12-15%ra-ez nőknél már sportolói adat,szinte már versenyforma-,két hetente mérd/méresd,hogy normális ütemben megy-e lefelé.
Ez a csaj sportol is,mert bár extrém sovány mégsem egy plöttyed,uh heti 3x átmozgató súlyzós edzés
Másik napokon meg heti 3x 1óra spinning.
Természetesen a heti 6 edzést ne egyik napról a másikra kezd,de kb fél év alatt illene eljutni a heti 6 edzésig.
Aztán ha eléred a formát,akkor majd néznek nagyokat a fi...,bocsánat a lányok:P.
Ha nőies alkatod van, vékony, íves derék, széles csípő, akkor sajnos el kell, hogy keserítselek, abból Te soha az életben nem leszel ilyen alkat.
Lehetsz izmos, kidolgozott a saját arányaiddal, de ilyen egyenes, fiús testfelépítésed nem lesz soha, ebbe a genetika is beleszól nagyban.
00:00-es: Te nem gondolkoztál még el azon, hogy lehet hogy b*zi vagy?:$ nem rosszindulatból mondom
takard le a fejét, te se mondanád meg, hogy lány.
00:09
Ha ez ugyan az a csaj, mint az előző képen a jobb oldali, akkor itt legalább 10 kilóval kevesebb.
Utolsó
Nemvagyok b.zi:D Eddig mindig nőiesebb alakú barátnőim voltak, nem is tetszenek kifejezetten az ilyen fiús alkatú lányok, de akit a kérdező belinkelt, benne megfog valami amit nemtudok elmagyarázni.
Ufff, azt hittem először, valami tizenöt éves punk-rocker gyerek :S
Ez komolyan nő?!
Amúgy ennek genetikailag ilyen az alakja, szóval nem nagyon lesz ilyen alakod soha :P
Kivéve, ha mától kezdve, korai halálod napjáig koplalsz :P :P
Én majd eszem az emlékedre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!