Ez jó a "napi ötször kis adagokban" étkezéshez 1 adagnak?
Figyelt kérdés
100 gramm bab paradicsomos mártásban + extrudált, teljes kiőrlésű kenyér (két lap)
az időpontra is kíváncsi lennék: most ettem, így még jó?
továbbá érdekelne, hogy az utolsó adagot kb mikor kell enni?
és ha az az utolsó adag túró, akkor abból hány grammot?
és ha tojás, akkor hány db-ot? vagy a tojás nem is jó?
és az egész napos kajabevitelnek kb hány kcal-nak kell lennie?
én eddig 1000-nél tartok, de még tervezek 6-kor enni egy keveset.
2011. márc. 17. 15:51
1/1 anonim válasza:
Sok kérdés össze-vissza, tehát sok mindent nem tudsz. Kezdjük az alapokkal, amit a legjobb betartani: délelőtt ch, ebéd ch+fehérje, délután leginkább ch. Ki kell számolni, hogy pontosan mennyi kcalra van szükséged, jelenleg annyit tudok mondani, hogy 1200 alá semmiképp nem szabad menni! De, hogy neked pont mennyire van szükséged, azután kell nézni, de szerintem 1400-1500 kcal kell egy átlagos nőnek fogyáshoz. Ennek pedig úgy kell kb kinéznie, hogy pl 150 g ch, 120 g fehérje, 30-40 g zsír, valahogy így okés. Tehát ez alapján kellene felosztani az étkezést, a többi étkezéstől függ, hogy miből mennyi adagot ehetsz meg. Egyébként utsó étkezés lefekvés előtt 2 órával legyen, de ilyenkor már ne babot meg ilyeneket egyél, mint írtam, este fehérjét, tehát a túró vagy a tojás teljesen ok, pl. 100-150 g túró vagy 2-3 tojás (csak az egyiknek a sárgáját edd meg, mert nagyon zsíros lenne). De ha rám írsz mailt, bővebb infókat magadról, étkezési lehetőségeidről, akkor konkrétabban tudok segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!